Everton thuisshirt 2021-2022

Everton en kledingsponsor Hummel hebben vandaag het nieuwe Everton thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het elftal van manager Carlo Ancelotti de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Goodison Park in 2021-2022. Ook dit seizoen is Hummel weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Everton tenues. Het Deense sportmerk is sinds de zomer van 2020 de kledingsponsor van ''The Toffees'''en beide partijen hebben nog een contract tot 2022.

Everton thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Hummel Everton thuisshirt 2021-2022 is dit jaar natuurlijk weer geheel blauw en bevat een patroon van brede diagonale banen, welke het ''dazzle pattern'' genoemd wordt. Dit patroon is geïnspireerd door de rol van de stad Liverpool in het proces van het bewerken/schilderen van de marineschepen tijdens de Eerste Wereldoorlog. De arbeiders uit Liverpool gebruikten daarbij gedurfde kleuren en gedurfde design. De reden hiertoe was dat men dan nog beter de grootte, snelheid, afstand en de richting van schepen kon verhullen. Het patroon van diagonale banen bevindt zich alleen op de voorzijde van het nieuwe Everton tenue. Het tenue bevat verder een ronde hals met aan de achterkant een band in het geel/wit. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Op de mouwen bevinden zich de zogenaamde chevrons. Dit zijn de trademark tekens van Hummel. Op de linkerborst prijkt het het logo van de club en het logo van kledingsponsor Hummel staat op de rechterborst. Hoofdsponsor CAZOO versiert het midden van het Everton thuistenue. Het online autobedrijf is sinds 2020 de hoofdsponsor van Everton. Het Everton thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe chevrons. De onderkant van de Everton voetbalbroekjes bevat ook een sublimatieprint van het dazzle patroon. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Everton. De kousen van het Everton thuistenue zijn wit met aan de bovenkant twee blauwe chevrons.

De Everton tenues zijn uitgerust met de zogenaamde Eco8technologie. Dit betekent dat de tenues zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van waterflessen. De tenues bevatten bovendien een speciaal systeem, wat ervoor zorgt dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien zorgt dit voor de perfecte ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Hummel Everton thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als James, Richarlison, Calvert-Lewin, Mina, Digne, Godfrey en andere spelers en check ook het Everton uitshirt of 3e shirt. 

Everton thuisshirt kopen

Het Hummel Everton thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu  bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 49,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Toffees ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Everton tenue in deze winkel!

of deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

Everton thuistenue 2021-2022