10 juli 2017

Everton uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Everton uitshirt is vandaag gepresenteerd door Wayne Rooney. Na dertien jaar afwezigheid is Rooney terug op het oude nest. In de periode 2002-2004 speelde Rooney al 65 wedstrijden voor de club uit Liverpool, waarin hij 14 keer scoorde. In het nieuwe shirt speelt Wayne Rooney de Premier League, FA Cup en Europa League uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Everton eindigde afgelopen seizoen op een zevende plaats, waardoor het dit seizoen Europees voetbal speelt. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt.

Grijs Everton uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Everton uitshirt voor 2017-2018 is licht grijs en bevat een ronde hals. Verder is het shirt uitgerust met blauwe accenten, welke vooral terug komen in de strip over de mouwen en in de crew neck. Het gehele shirt bevat een all-over print van de diamanten uit het Umbro logo. Het logo van de Engelse kledingsponsor prijkt op de rechter borst. Umbro is sinds 2014 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2019. De andere borst bevat het logo van de club en SPORTPESA is vanaf dit seizoen shirtsponsor van de club. Het online gokkantoor heeft Chang als hoofdsponsor vervangen. Ook de achterkant van het nieuwe uitshirt van ''The Toffees'' bevat nog een speciaal detail. De achterkant van de kraag bevat namelijk de contouren van Dixie Dean. De Engelse speler speelde van 1925 tot 1937 voor de Engelse club en is all-time topscorer van de club. Tijdens het seizoen 1927-1928 scoorde de in Birkenhead geboren speler maar liefst 60 keer in de First Division en leidde hij de club naar het kampioenschap.

Het nieuwe uittenue van Everton wordt compleet gemaakt door een iets donkerder grijs broekje met een blauwe strip aan weerszijden. Ook het Umbro logo en het logo van de club zijn blauw op het short. De kousen van het nieuwe uittenue zijn wit en bevatten aan de bovenkant een brede grijze band en dunnere blauwe en witte band. Deze nieuwe uittenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Rooney, Klaassen, Bolasie, Barkley en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Everton thuisshirt. 

Everton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Everton uitshirt kan je vanaf medio mid-juli kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 69,95 en voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 59,95. In deze winkels kan je het nieuwe Everton shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen gedurende de wedstrijden in de Premier League. Wil je andere producten van Everton kopen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt in deze SHOP!

of deze WINKEL!