2 april 2018

FC Kopenhagen uitshirt 2018-2019

Het nieuwe FC Kopenhagen uitshirt voor 2018-2019 is vandaag gepresenteerd door adidas en de Deense club onder het motto ‘’We’ll be coming down the road.’’ In dit voetbalshirt speelt FC Kopenhagen de uitwedstrijden in de Deense Superligaen gedurende dit seizoen. De club, die onder leiding staat van de Noorse trainer Solbakken speelt ook de uitwedstrijden in de Europa League in dit shirt. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de plaatstelijke FC. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2012. Destijds verving het Kappa als kledingsponsor. Eerder was adidas ook al in de jaren ’90 sponsor van de Denen. Check hieronder alles over het nieuwe Kopenhagen tenue.

FC Kopenhagen uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe FC Kopenhagen uitshirt is dit jaar weer geheel blauw en wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale lijnen in verschillende tinten blauw. Deze lijnen vormen over de body van het shirt een print van blokken, waardoor het tenue direct opvalt wanneer de spelers van Kopenhagen het veld betreden. De mouwen zijn helder blauw en verder is het tenue uitgerust met witte accenten. De bies aan de onderkant van de mouwen is wit en dit geldt ook voor de crew neck van het shirt. De drie adidas stripes over de schouders zijn bovendien wit. De binnenkant van de hals bevat een strip met daarin de tekst: ‘’MIADIDAS TEAM – CREATE YOURS.’’ Op de achterkant van het tenue prijkt ook nog een speciaal detail. Hier is namelijk het wapen van de Deense stad verwerkt. Op de achterkant staat ook het logo van hoofdsponsor en biermerk Carlsberg. Dit logo prijkt ook op de voorkant van het tenue. De rechter borst is uitgerust met het embleem van de club uit de Deense hoofdstad. Boven het logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de twaalf kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Denemarken een ster aan het logo worden toegevoegd. De andere borst is uitgerust met het adi performance logo.

Het nieuwe uittenue van FC Kopenhagen wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen hebben hetzelfde design en zijn blauw met aan de bovenkant drie adidas stripes. Check hieronder nog een afbeelding van het tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Santander, Toutouh, Kvis, Johansson en Fischer! Check ook het thuisshirt voor 2017 en 2018! 

FC Kopenhagen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van FC Kopenhagen kan je per direct bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is € 89,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 voor kinderen (128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkel kan je het nieuwe Kopenhagen shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check daar andere producten om het elftal mee aan te moedigen. Directe levering!

Bestel het nieuwe FC Kopenhagen tenue direct in deze winkel!