28 november 2019

FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2020

FC Kopenhagen en kledingsponsor adidas hebben een nieuw 3e shirt voor 2020 uitgebracht. In dit voetbalshirt speelt de club uit de Deense hoofdstad de uitwedstrijden in de Deense Superliga en Europa League gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe FC Kopenhagen tenue. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2012-2013 kledingsponsor van de Denen en beide partijen hebben een langdurige deal.

Rood FC Kopenhagen 3e shirt en tenue 2020

Op het moment van schrijven staat FC Kopenhagen aan kop in de Europa League in een poule met Dynamo Kiev, Malmö en AC Lugano. Mocht de club overwinteren in Europa, dan speelt het dus in dit nieuwe tenue ook na de winterstop in de Europa League. Het nieuwe voetbalshirt van Kopenhagen heeft zoals vele andere tenues tegenwoordig een echte streetwear look. Het tenue is rood en wordt gekenmerkt door de diagonale, zwarte, dunne strepen over de body van het tenue. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart en hetzelfde geldt voor de ronde hals en de drie strepen van adidas op de schouders. Het adidas logo staat in het wit op de rechterborst en het FC Kopenhagen logo is zwart/wit en staat op de andere borst. De twee zwarte sterren boven het logo verwijzen naar de 13 landskampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Denemarken een ster aan het logo worden toegevoegd. Op het midden van de borst staat sponsor Carlsberg. De achterkant van het 3e shirt is geheel rood en bevat aan de bovenkant het wapen van de stad met daaronder het logo van de hoofdsponsor. Het derde tenue van FC Kopenhagen wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen van het tenue zijn rood met aan de bovenkant zwarte adidas strepen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe FC Kopenhagen 3e voetbalshirt, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bendtner, Fischer, N'doye, Falk, Bengtsson, Boilesen en nog meer sterspelers.

FC Kopenhagen voetbalshirt bestellen

De nieuwe FC Kopenhagen 3e voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 90,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. In deze winkel kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. 

Bestel het nieuwe Kopenhagen voetbalshirt direct in deze winkel!