13 maart 2023

FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2023

FC Kopenhagen en kledingsponsor adidas hebben afgelopen weekend het FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2023 officieel gepresenteerd. In dit bordeaux rode voetbalshirt speelt het team van trainer Jacob Neestrup de uitwedstrijden in de Deense competitie, de beker en in Europa dit jaar. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Kopenhagen tenues. Het Duitse sportmerk is sinds sinds 2012 de kledingsponsor van de voetbalclub uit de Deense hoofdstad.

Bordeaux rood FC Kopenhagen voetbalshirt 2023

Het FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2023 is bordeaux rood en heeft, evenals het Feyenoord voetbalshirt, een half-om half design. Zowel de rechterkant als de linkerkant van het voetbalshirt zijn bordeaux rood/paars, maar beide kanten hebben net een andere tint. Deze kleur is voor de Deense club niet geheel onbekend. Ook tijdens de seizoenen 2012/2013, 2014/2015 en 2018/2019 had de club een bordeaux rood voetbalshirt. De brede V-hals van het voetbalshirt is zwart en de adidas strepen op de schouders zijn wit. Ook het adidas logo op de rechterborst is wit. Dit betreft overigens nog het oude adidas performance logo. Dit logo bevat namelijk zowel de drie diagonale blokken als het woordmerk van het Duitse sportmerk. Het nieuwe adidas 3BAR logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en staat vanaf dit jaar op alle andere adidas voetbalshirts. Het logo van FC Kopenhagen prijkt op de linkerborst, inclusief twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de veertien landskampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag men in Denemarken een ster aan het logo toevoegen. Hoofdsponsor Unibet versiert het midden van het tenue, terwijl het logo van Carlsberg op de linkermouw staat. Ook op de achterkant van dit FC Kopenhagen voetbalshirt staat in de nek het stadswapen van de stad Kopenhagen. Het FC Kopenhagen derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn bordeaux rood met aan de bovenkant witte adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de FC Kopenhagen voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100%) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

FC Kopenhagen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 20023 kun je vanaf nu bestellen in de volgende maten:

  • maat XS, S, M, L, XL, XXL en XXL voor volwassenen: € 89,95.
  • maat 116, 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen: € 69,95.

In deze winkels vind je ook andere FC Kopenhagen voetbalshirts, welke je kunt laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering!

Bestel je FC Kopenhagen voetbalshirt altijd in deze winkel! 

FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2023

FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2023

FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2023