FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2021

FC Kopenhagen en kledingsponsor adidas hebben deze maand een nieuw uitshirt gepresenteerd. Dit tenue dient als alternatief uitshirt voor 2020-2021. In dit tenue speelt FC Kopenhagen dus een aantal uitwedstrijden in de Deense Superligaen en beker gedurende 2021.

Grijs FC Kopenhagen uitshirt 2020-2021

Het FC Kopenhagen 3e shirt 2021 is ontworpen met het adidas miCustom template en is geïnspireerd door de leeuw uit het clublogo van Kopenhagen. De body van het voetbalshirt bevat een opvallende al-over graphic print van zigzag banen in het grijs, wit en blauw. De mouwen van het voetbalshirt zijn grijs en worden afgesloten door een navy blauwe band. Dit is ook de kleur van de V-hals van het tenue. Alle logo's op het tenue zijn rood. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het rood en de badge van FC Kopenhagen is een combinatie van blauw en rood. De twee sterren boven het logo verwijzen naar de 13 kampioenschappen van de club uit de Deense hoofdstad. In Denemarken mag er per vijf kampioenschappen een ster aan het logo worden toegevoegd. Traditiegetrouw staat op de achterzijde van het tenue in de nek het wapen van de stad. Dit wapen is wit en daaronder prijkt het logo van sponsor Carlsberg in het rood. Het biermerk prijkt ook op de voorzijde van het voetbalshirt. Het FC Kopenhagen 3e tenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met op de rechterpijp het clublogo in het blauw/rood en de andere pijp het logo van adidas. De adidas strepen aan de zijkanten van het short zijn wit. De kousen van het FC Kopenhagen derde tenue zijn grijs met aan de bovenzijde witte adidas strepen en op het midden het logo van het sportmerk in het rood. Zoals alle adidas tenues is het het nieuwe FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2021 uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Wilczek, Jorgensen, Fischer, Thomsen, Daramy, Biel, Zeca, Falk en andere spelers of check de andere FC Kopenhagen voetbalshirts 2020-2021. 

FC Kopenhagen 3e shirt 2021 bestellen

Het nieuwe FC Kopenhagen 3e shirt 2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 90,- (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het shirt € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkel kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel het nieuwe Kopenhagen voetbalshirt direct in deze winkel!