FC Kopenhagen uitshirt 2020-2021

FC Kopenhagen en adidas hebben afgelopen weekend het nieuwe FC Kopenhagen uitshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de club uit de Deense hoofdstad de thuiswedstrijden in de Deense competitie, de beker en Europa gedurende 2020-2021. Adidas is sinds 2012 de kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Park Stadium in Kopenhagen. Het Duitse sportmerk is dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uittenue.

Blauw FC Kopenhagen uit shirt en tenue 2020-21

Het FC Kopenhagen uitshirt 2020-2021 heeft dit jaar een standaard template, het adidas Mi template. Het voetbalshirt is donkerblauw met zwarte en witte details. De band aan de onderkant van de mouwen is zwart met een subtiele, dunne, witte lijn. Dit design komt ook weer terug in de V-hals an het tenue. Op de rechterborst staat het adidas logo en de andere borst bevat het logo van de club, inclusief twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de dertien landskampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Denemarken een ster aan het logo worden toegevoegd. Het biermerk Carlsberg is sinds 1999 sponsor van de club en beide partijen hebben nog een overeenkomst tot 2026. In de nek op de achterkant van het uittenue prijkt ook weer het logo van de sponsor met daarboven het wapen van de stad Kopenhagen. De schouders bevatten zwarte adidas strepen. Het FC Kopenhagen uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

De nieuwe FC Kopenhagen tenues 2020-2021 zijn dit jaar voor het eerst uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een verbeterde ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Daramy, N'Doye, Fischer, Zeca, Kaufmann, Oviedo, Boilesen en nog meer spelers. 

FC Kopenhagen voetbalshirt bestellen

De nieuwe FC Kopenhagen uitshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 90,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. In deze winkel kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel het nieuwe Kopenhagen voetbalshirt direct in deze winkel! 

FC Kopenhagen uitshirt 2020-2021

FC Kopenhagen uittenue 2020-2021