15 september 2020

FC Kopenhagen thuisshirt 2020-2021

FC Kopenhagen en adidas hebben afgelopen week het nieuwe FC Kopenhagen thuisshirt 2020-2021 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de plaatselijke FC de wedstrijden in de Deense Superliga, de beker en in Europa gedurende 2020-2021. De club uit de Deense hoofdstad eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek achter FC Midtylland en speelt dus ook dit seizoen weer Europees voetbal. Adidas is sinds 2012 de kledingsponsor van de Denen en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues.

FC Kopenhagen thuis shirt 2020-21

Het FC Kopenhagen thuisshirt is dit seizoen gebaseerd op het adidas Miteam template. Het tenue is weer vrijwel volledig wit en is verder uitgerust met blauwe accenten. De zijkanten van het tenue bevatten blauwe sidepanels. Ook de drie adidas strepen op de mowuen zijn blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het FC Kopenhagen thuisshirt 2020-2021 bevat dit jaar ook een witte V-hals. Het adidas logo staat in het blauw op de rechterborst en het clublogo bevindt zich op de andere borst. De twee sterren boven het logo verwijzen naar de dertien kampioenschappen van de in 1992 opgerichte club. Per vijf kampioenschappen mag er in Denemarken een ster aan het logo worden toegevoegd. De hoofdsponsor van FC Kopenhagen is Carslberg. Het biermerk is al sinds 1999 aan de club verbonden en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2026. Het tenue bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het wapen van de club met daaronder weer het logo van Carlsberg. De rugnummers op de FC Kopenhagen tenues hebben dit seizoen ook een speciaal design. Hierin zijn diagonale strepen en vlakken verwerkt. Het thuistenue van FC Kopenhagen wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met witte adidas strepen. De kousen zijn wit met blauwe details.

Alle adidas tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Kopenhagen tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Falk, Wilczek, Varela, Wind, Zeca, Daramy, Fischer, Bjelland, Oviedo en nog meer spelers. In juli werd al het FC Kopenhagen uitshirt 2020-2021 gepresenteerd.

FC Kopenhagen thuisshirt bestellen

Het nieuwe FC Kopenhagen thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 90,- (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het shirt € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkel kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel het nieuwe Kopenhagen voetbalshirt direct in deze winkel! 

FC Kopenhagen thuisshirt 2020-2021