FC Kopenhagen thuisshirt 2019-2020

FC Kopenhagen en adidas hebben afgelopen weekend ook het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de kampioen van Denemarken de wedstrijden in de Deense Superligaen, de beker en in Europa gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is adidas weer kledingsponsor van de club uit de Deense hoofdstad. Beide clubs hebben sinds 2012 een partnership.

FC Kopenhagen thuis shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirt voor 2019-2020 is een van de witste voetbalshrits van de club ooit. Zelfs de drie adidas strepen op het tenue zijn wit, waardoor deze bijna niet zichtbaar zijn. Deze drie strepen staan op de schouders in het wit. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals en zijn de logo’s op het tenue blauw. Het adi logo prijkt op de rechterborst en het logo van Kopenhagen staat op de linkerborst. Boven het logo staan twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de dertien kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Denemarken een ster aan het logo worden toegevoegd. Op het midden van het tenue staat het logo van sponsor Carlsberg. De achterkant van het thuistenue bevat in de nek het wapen van de stad en daaronder het logo van de hoofdsponsor.  In het Carlsberg logo is de skyline van Kopenhagen verwerkt. Hetzelfde geldt voor de rugnummers op het thuisshirt van Kopenhagen. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje, inclusief adidas strepen. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn ook geheel wit. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Kopenhagen tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Fischer, Skov, Ankersen, N’Doye, Wind, Boilesen, Stage, Varela en nog meer spelers. Check ook het FC Kopenhagen uitshirt voor 2019-2020. 

FC Kopenhagen voetbalshirt bestellen

De nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 90,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. In deze winkel kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiele en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. 

Bestel het nieuwe Kopenhagen voetbalshirt direct in deze winkel! 

FC Kopenhagen thuistenue 2019-2020