FC Kopenhagen uitshirt 2019-2020

Het nieuwe FC Kopenhagen uitshirt voor 2019-2020 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door adidas en de Deense club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit de Deense hoofdstad de Deense Superligaen wedstrijden, bekerwedstrijden en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020. Adidas is dus ook dit seizoen weer kledingsponsor van Football Club København. Deze functie vervult het merk sinds 2012 en het contract loopt in ieder geval nog tot het einde van dit seizoen.

FC Kopenhagen uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe FC Kopenhagen uitshirt is gebaseerd op een bekend template van adidas, namelijk het TIRO 19 template. Dit template is met name bekend van de alternatieve uitshirts van Real Madrid, Manchester United, Bayern München en Juventus. Het template wordt gekenmerkt door de flitsende verticale banen met gradiënt puntjes, die door elkaar heenlopen. Deze banen zijn een combinatie van blauw en zwart. De drie adidas strepen prijken in het blauw op de mouwen en bovendien is het shirt uitgerust met een ronde hals. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het wit en shirtsponsor Carlsberg staat in het wit op het midden van het tenue. Het Deense alcoholmerk prijkt al sinds 1999 op de tenues van de Deense topclub. De linkerborst is uitgerust met het embleem van de Denen, inclusief twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de twaalf landskampioenschappen van de FC. Per vijf kampioenschappen mag er in Denemarken een ster aan het logo worden toegevoegd. In de nek van het shirt komt ook weer het loog van Carlsberg terug en prijkt ook het wapen van de stad Denemarken. Het nieuwe Kopenhagen tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas trademark strepen. De kousen van het tenue zijn ook zwart en bevatten ook blauwe strepen van adidas.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe FC Kopenhagen uitshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Skov, Fischer, Daramy, N'Doye, Kvist, Lüftner, Varela, Boilesen en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt van FC Kopenhagen.

FC Kopenhagen voetbalshirt bestellen

De nieuwe FC Kopenhagen tenues kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 90,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. In deze winkel kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel het nieuwe Kopenhagen voetbalshirt direct in deze winkel!