16 juli 2017

FC Kopenhagen thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe FC Kopenhagen thuisshirt voor 2017-2018 is dit weekend officieel gepresenteerd door de Deense club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt FC Kopenhagen de wedstrijden in de Deense Superligaen en in Europa gedurende dit seizoen. Kopenhagen werd afgelopen seizoen kampioen van Denemarken, waardoor het weer in Europa speelt. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Parken Stadion en bestaat dit jaar 25 jaar. De club van trainer Solbakken is namelijk op 1 juli 1992 opgericht. Het nieuwe voetbalshirt van de club bevat dan ook verwijzingen naar het 25 jarig bestaan.

FC Kopenhagen thuis shirt en tenue 2017-2018

Het shirt van FC Kopenhagen is wit en bevat een v-hals. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de glimmende witte banen over het shirt. Deze banen hebben verschillende breedtes. Dit seizoen bevat het voetbalshirt ook weer blauwe accenten, welke terug komen in de drie strepen van adi over de schouders. Ook het logo van het Duitse sportmerk op de rechter borst is blauw. De andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo prijken twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de twaalf kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Denemarken een ster aan het logo worden toegevoegd. Op het midden van het shirt prijkt het logo van sponsor en biermerk Carlsberg. De achterkant van het nieuwe thuisshirt bevat nog een speciaal detail. Hier is namelijk het wapen van de stad Kopenhagen verwerkt, als ode aan het 25 jarig bestaan. Het nieuwe Kopenhagen tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Ook de logo's van de club en adidas staan op het broekje. De kousen zijn ook een combinatie van wit en blauw.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe tenues van Kopenhagen uitgerust met de adi Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Santander, Toutouh, Kvist, Ankersen en Johansson.

FC Kopenhagen voetbalshirts kopen

Het nieuwe FC Kopenhagen shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shop. De prijs van het shirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kids. In deze winkel kan je het shirt van Kopenhagen laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien andere voetbalshirts van Deense clubs!

Scoor het nieuwe shirt in DEZE SHOP!