6 augustus 2017

FC Groningen uitshirt 2017-2018

Het nieuwe FC Groningen uitshirt voor 2017-2018 is vandaag op de Open Dag van de ''Trots van het Noorden'' bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Puma. In dit nieuwe shirt speelt de equipe van Ernest Faber de uitwedstrijden in de Eredivisie en de KNVB Beker gedurende 2017-2018. Het nieuwe uitshirt werd tegelijkertijd bekend gemaakt met het nieuwe thuisshirt met de slogan: ''Forever Proud.'' Puma is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de club. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van de komende vier seizoenen. Eerder was het Duitse sportmerk al in de periode 1985-1999 verbonden aan de club. Check hieronder de details van het nieuwe away shirt van Groningen!

Zwart/grijs FC Groningen uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Groningen uitshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door het design van ruiten met daarin nog kleinere ruiten en diagonale strepen verwerkt. Deze geometrische vormen zorgen ervoor dat het shirt een flitsend design heeft. Dit design wordt ook wel het ''gradient'' design genoemd. Verder is het shirt een combinatie van zwart en grijs en komt ook de belangrijkste clubkleur van de club uit het noorden van het land terug in het shirt. Over de schouders en mouwen bevindt zich namelijk een groene strip. In deze strip is in het wit het Puma logo verwerkt. Dit logo is ook weer te vinden op de rechter borst. Puma volgt vanaf dit seizoen het merk Robey op. Het Rotterdamse sportmerk was tijdens 2015-2016 en 2016-2017 kledingsponsor van de Groningers. De linker borst bevat het logo van de plaatselijke FC en op het midden van het shirt staat sponsor Payt. Payt is vanaf dit seizoen de nieuwe hoofdsponsor van de club en volgt Essent op. Het nieuwe uittenue van Groningen wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene strip. Op deze broekjes staan bovendien de logo's van de club en Puma. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook zwart met aan de bovenkant een groene strip. Check ook het nieuwe thuisshirt van FC Groningen of het eerder gepresenteerde 3e shirt.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook de nieuwe FC Groningen uittenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Larsen, Mahi, Idrissi, Van Weert, Bacuna, Drost, Doan, Memisevic en andere sterspelers. 

FC Groningen voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Groningen uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf begin augustus scoren in de onderstaande shop, evenals andere voetbalshirts en trainingskleding. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 69,95. In deze online winkel kan je het Groningen shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met beschikbare Groningen producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe FC Groningen shirt in DEZE WINKEL!