6 juli 2017

FC Groningen 3e shirt 2017-2018

FC Groningen en PUMA hebben het nieuwe 3e shirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. In dit shirt speelde de plaatselijke FC voor het eerst in de oefenwedstrijd tegen RWE Eemsmond, welke met 16-0 werd gewonnen. Het nieuwe 3e shirt wordt door FC Groningen dit seizoen bovendien gedragen in de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende dit seizoen. Vanaf dit seizoen is Puma kledingsponsor van de club uit het noorden van het land. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van vier seizoenen. Hiermee vervangt Puma Robey als kledingsponsor. Eerder verzorgde Puma al in de periode 1985 tot 1999 de tenues en trainingskleding van de club die onder leiding staat van Ernest Faber. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt.

FC Groningen 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Groningen 3e shirt voor 2017-2018 is overwegend licht blauw en bevat een v-hals. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de zwarte accenten. Zo bevat het shirt een zwarte T7 strip over de schouders en mouwen en zijn de onderkant van de mouwen uitgerust met een dunne, zwarte band. Het logo van Puma prijkt op de rechter borst en de mouwen. Het logo van de club die haar thuiswedstrijden in het Euroborg Stadion speelt staat op de linker borst en hoofdsponsor PAY versiert het midden van het shirt. Het broekje van het nieuwe FC Groningen 3e tenue is zwart en de kousen van het tenue zijn licht blauw.

Zoals alle Puma tenues zijn de FC Groningen tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Tibbling, Mahi, Larsen, van Weert, Reijnen en andere spelers.

FC Groningen voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Groningen shirt voor 2017-2018 kan je vanaf mid-juli kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het nieuwe Groningen uitshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of printing van één van de spelers. Check daar ook de nieuwe trainingskleding!

Scoor het nieuwe FC Groningen shirt in DEZE WINKEL!

Bron: FC Groningen