6 augustus 2017

FC Groningen thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe FC Groningen thuisshirt is dit weekend op de Open Dag van de club officieel gelanceerd door de club en de nieuwe kledingsponsor Puma met de slogan ''Forever proud.'' In dit shirt speelt Groningen de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het NoordLease Stadion gedurende 2017-2018. Puma is dus de nieuwe kledingsponsor van Groningen. Het Duitse sportmerk volgt daarmee Robey op. Robey was tijdens de seizoenen 2015-2016 en 2016-2017 kledingsponsor van de club uit het Noorden van het land. Puma en de club van trainer Ernest Faber tekenden een contract voor vier seizoenen, waardoor het merk in ieder geval de voetbalshirts, tenues en trainingskleding verzorgt tot en met het seizoen 2020-2021. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt van Groningen.

FC Groningen thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Groningen thuisshirt voor 2017-2018 heeft het iconische design. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de twee verticale groene banen over de voorkant van het shirt. Verder zijn de mouwen overwegend wit en zijn deze uitgerust met een brede Puma T7 strip. In deze strip is ook het logo van Puma verwerkt. Het Puma cat logo komt bovendien weer terug op de rechter borst. Puma was overigens ook in de periode 1985-1999 kledingsponsor van de ''Trots van het Noorden.'' De linker borst van het nieuwe shirt bevat het logo van de club en op het midden van het shirt staat shirtsponsor PAYT. Eerder dit jaar tekenden beide partijen een contract voor twee jaar. PAYT heeft Essent als shirtsponsor vervangen. Het nieuwe FC Groningen thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een groene strip. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de club en Puma. De kousen zijn wit en bevatten in het groen de Puma cat.

Robert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen geeft bovendien nog een reactie op deze nieuwe tenues: ''We zijn super enthousiast over het nieuwe thuis- en uitshirt van FC Groningen. Hoewel we maar kort de tijd hadden voor het ontwerp heeft PUMA ons nauw betrokken bij het proces, waardoor onze spelers nu uitermate te spreken zijn over het resultaat. Wij zijn heel blij met deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe kledinglijn in de smaak gaat vallen bij onze supporters en dat zij het nieuwe shirt vol trots gaan dragen.”

Zoals alle tenues van Puma zijn ook de nieuwe FC Groningen thuistenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Larsen, Mahi, Idrissi, Van Weert, Bacuna, Drost, Doan, Memisevic en andere sterspelers. Eerder werd ook al het 3e shirt van Groningen gelanceerd. Of check het nieuwe uitshirt. 

FC Groningen voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Groningen thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf begin augustus scoren in de onderstaande shop. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 69,95. In deze online winkel kan je het Groningen shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met beschikbare Groningen producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe FC Groningen shirt in DEZE WINKEL!