FC Dallas uitshirt 2021-2022

FC Dallas en adidas hebben vandaag het nieuwe FC Dallas uitshirt 2021-2022 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Amerikaanse voetbalclub de Major League Soccer uitwedstrijden in 2021 en 2022. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Dit jaar wordt er geen nieuw thuisshirt gelanceerd. FC Dallas draagt in 2021 namelijk het vorig seizoen gelanceerde uitshirt als thuisshirt. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe voetbalshirt van FC Dalles. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle clubs in de MLS.

FC Dallas uit shirt en tenue 2021-2022

Het FC Dallas uitshirt 2021-2022 is door de club en adidas omgedoopt tot de ''Community Kit'' en is een eerbetoon aan het rijke voetbalverleden van de club uit Noord Texas en de gepassioneerde fans van de club. Het voetbalshirt is dit jaar lichtblauw en bevat een all-over confetti print. Deze print is een combinatie van rood en blauw, de kleuren van de vlag van de staat Texas. Deze kleuren komen ook terug in de V-hals van het voetbalshirt. De adidas strepen op de schouders zijn blauw en het adidas performance logo op de rechterborst is rood. De blauwe kleur is overigens een verwijzing naar de voetbalshirts van Dallas Tornado, de North American Soccer League (NASL) club die werd opgericht door Lamar Hunt, wiens familie nu ook aan het roer is bij FC Dallas. De linkerborst is uitgerust met de officiële badge van de Amerikaanse voetbalclub. Vanaf dit seizoen heeft FC Dallas een nieuwe hoofdsponsor. MTX prijkt namelijk in het blauw op het midden van het tenue en de voormalige hoofdsponsor Advocare is verplaatst naar de mouwen van het tenue. Het FC Dallas uitshirt is verder uitgerust met verschillende details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de vlag van de staat Texas. De linkerk onderkant van het tenue bevat een speciale tag met daarin de initialen (LH) van Dallas Tornado oprichter Lamar Hunt.

Het FC Dallas uittenue 2021-2022 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant rode adidas strepen. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Dit systeem is in het materiaal van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Dallas tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pepi, Barrios, Bressan, Jara, Tessmann en nog meer spelers.

FC Dallas uitshirt bestellen

Het nieuwe FC Dallas uitshirt 2021-2022 kun je vanaf april bestellen in de onderstaande webshops. Het tenue is alleen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer & vind je nog meer Major League Soccer tenues. Directe levering!

Bestel het nieuwe Dallas FC voetbalshirt in deze winkel! 

of in deze SHOP

FC Dallas uitshirt 2021-2022

 

FC Dallas uitshirt 2021-2022

Details FC Dallas tenue 2021-2022