FC Dallas uitshirt 2019-2020

FC Dallas heeft in samenwerking met adidas het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit voetbalshirt speelt de club uit Texas de uitwedstrijden in de Major League Soccer. FC Dallas eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Western Conference en speelt haar thuiswedstrijden in het Toyota Stadium Frisco. FC Dallas krijgt dit jaar geen nieuw thuisshirt. De club van trainer Luchi Gonzalez speelt namelijk in hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen. Check hieronder alle details van het uitshirt, waarin zowel in 2019 als in 2020 in gespeeld wordt.

Het nieuwe shirt werd door adidas en FC Dallas gepresenteerd op een speciaal evenement in de Reunion Tower in Dallas. Het nieuwe tenue haalt namelijk ook haar inspiratie uit de skyline van de stad Dallas. Et shirt is overwegend wit en bevat diagonale banen. Deze banen zijn geïnspireerd door de structuur van de Margaret Hunt Hill Bridge welke over de Trinity River loopt in de stad. Verder is het tenue uitgerust met zowel blauwe als rode tinten en dit zijn natuurlijk de clubkleuren van FC Dallas. Deze kleuren zijn te vinden in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het shirt en in een band aan de achterkant van de crew neck. Ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten zijn blauw. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en sponsor ADVOCARE (welke sinds 2012 op de tenues prijkt) staat op het midden van het tenue. Zoals alle Major League Soccer tenues bevat dit tenue ook weer speciale accenten. De linker mouw bevat een speciale badge met daarin de letters LH. Dit zijn de initialen van Lamar Hunt, de oprichter van de club. Het design van de badge is geïnspireerd door de Reunion Tower, het gebouw waarin het tenue is gepresenteerd en bovendien één van de meest bekende gebouwen in Dallas. De andere mouw bevat een speciale Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de clubkleuren van FC Dallas. Op de achterkant prijkt de vlag van Texas. FC Dallas was namelijk de eerste club die deelnam aan de Major League Soccer. Het nieuwe FC Dallas tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zowel blauwe als rode accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Dallas tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Urruti, Acosta, Barrios, Hedges, Ziegler, Gruezo en nog meer sterspelers. En check bovendien het thuisshirt waarin FC Dallas dit jaar speelt.

Helaas is het lastig om de FC Dallas tenues te kopen. Ben je op zoek naar andere Major League Soccer merchandising? Check het exclusief in deze winkel of of deze winkel!