FC Dallas uitshirt 2020-2021

Major League Soccer club FC Dallas en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2020-2021 gelanceerd. Dit gebeurde op een speciaal evenement ter ere van het 25 jarig bestaan van de Major League Soccer. Op dit evenement werden alle nieuwe MLS tenues voor 2020 gepresenteerd. In het nieuwe tenue speelt FC Dallas de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Toyota Stadium Frisco in Dallas (Tecas). De club eindige vorig seizoen op een zevende plek in de Western Conference. In de play-offs werden de Texanen direct uitgeschakeld door de latere winnaar Seattle Sounders.

FC Dallas uit shirt en tenue 2020-21

Zoals alle Major League Soccer tenues heeft dit tenue ook een naam. Dit tenue wordt het ''Legacy EQT'' voetbalshirt genoemd.  Het nieuwe FC Dallas thuisshirt voor 2020-2021 is dit jaar weer overwegend rood en bevat vanaf de borst naar de onderkant van het tenue een design van horizontale penseelstreken in het blauw. Deze strepen worden naar de onderkant van het tenue breder. Verder heeft het nieuwe Dallas voetbalshirt hetzelfde template als alle andere Major League Soccer tenues dit seizoen. Dit template komt met name tot uiting in de de EQT V-hals van het tenue en de drie strepen van adidas. Deze staan dit jaar verticaal op de rechtermouw en niet meer op de linkermouw. Het template is weer gebaseerd op de voetbalshirts van adidas rondom het WK van 1994. Het logo van het Duitse sportmerk staat in het wit op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de ''Toros.'' Op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor AdvoCare, dat sinds 2012 shirtsponsor is. Op de achterkant van het tenue prijkt in de nek de Lone Star vlag, welke de vlag van Texas is. Verder dragen de spelers van FC Dallas op de mouwen de officiële Major League Soccer badges. Dit betreffen badges ter ere van het 25 jarig bestaan van de Amerikaanse competitie. Ook deze badges zijn geheel in stijl van de kleuren van het tenue en zijn dus rood/blauw. Op de onderkant van het tenue prijkt verder een zilveren badge met daarin de letters LH. Dit is een verwijzing Lamar Hunt, één van de voormalige eigenaren van de club. 

Het nieuwe FC Dallas thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met blauwe adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen van het tenue. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van FC Dallas. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Barrios, Hedges, Ziegler, Cannon, Pomykal en nog meer sterspelers. Check ook het FC Dallas uitshirt.

FC Dallas voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Dallas voetbalshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit tenue is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. In deze webshops vind je ook alle tenues van andere MLS clubs. Directe levering!

Bestel het nieuwe Dallas FC voetbalshirt in deze winkel! 

of in deze SHOP