20 februari 2017

FC Dallas uitshirt 2017-2018

FC Dallas en adidas hebben dit weekend misschien wel één van de vetste Major League Soccer voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd. Het nieuwe shirt van FC Dallas bevat een speciaal design! Daarover straks meer. In het nieuwe shirt speelt FC Dallas de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende komende twee seizoenen. Zoals van alle teams in de MLS is adidas ook kledingsponsor van FC Dallas en heeft het Duitse sportmerk voor de club uit Texas een shirt gelanceerd met heel veel speciale elementen. Bij de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Toyota Stadium in Frisco, Dallas (Texas) spelen sterren als Mauro Diaz, Hollingshead, Acosta, Zimmerman en Ulloa. Check hieronder alle ins en outs van het speciale tenue van de Amerikaanse club, welke werd gepresenteerd middels de campagne #StarsAtNight

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Dallas -fc -uit -shirt -2017-2018

FC Dallas uit shirt en tenue 2017-2018

De body van het nieuwe FC Dallas uitshirt is overwegend helder blauw en loopt naar de onderkant van het shirt over naar een lichtere tint blauw. Deze overgang symboliseren de tinten van de horizon van Texas. De bovenkant van het FC Dallas shirt bevat een print met kleine sterren. Deze elf sterren symboliseren het elftal van de club. De binnenkant van de klassieke henley collar bevat een speciale tekst, welke een deel van het lijflied van de supporters bevat: ''Deep in the Heart of Texas.'' Dit lied wordt door de supporters tijdens thuiswedstrijden gezongen. De mouwen en de schouders van het nieuwe voetbalshirt van Dallas FC zijn wit en over de schouders lopen blauwe adidas strepen. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. Verder staat op de mouwen een cirkel met daarin de letters: LH. Deze initialen verwijzen naar Lamar Hunt, welke één van de oprichters is van de club. DE mouwen van het nieuwe trikot van Dallas bevatten ook de officiële MLS badge. Deze badge is geheel in stijl van de clubkleuren van het shirt: rood/blauw met een witte omlijning. Op de borst van het shirt staan de logo's van adidas en de club. Hoofdsponsor ADVOCARE versiert het midden van het shirt. Ook de onderkant van het shirt bevat nog een detail. Hier staan namelijk de letters DTID, welke staat voor de leus van de supporters van de Amerikaanse club: ''Dallas Till I Die.'' Een laatste detail is te vinden aan de achterkant van het nieuwe tenue van Dallas FC. Hier prijkt namelijk net onder de kraag de vlag van Texas. Tot zover de details van het nieuwe shirt. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Ook de logo's van het Duitse sportmerk en adidas staan op de shorts. De kousen zijn wit met flitsende horizontale blauwe lijnen en de initialen van de club: FCD.

Dallas -fc -uittenue -2017-2018

Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van FC Dallas uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

FC Dallas voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Dallas shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Fc -dallas -uittenue -2017