10 maart 2016

FC Dallas thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe FC Dallas thuisshirt 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Amerikaanse club. In dit nieuwe shirt speelt FC Dallas de thuiswedstrijden in het Toyota Stadium Frisco in Dallas gedurende 2016-2017. De club maakte haar debuut in het nieuwe voetbalshirt in de wedstrijd tegen Philadeplhia Union op 6 maart. Adidas is de kledingsponsor van FC Dallas en is dat van elke club in de Major League Soccer. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe shirt.

FC Dallas thuistenue 2016-2017

Het nieuwe FC Dallas thuisshirt is overwegend rood en bevat horizontale banen over het shirt. De helft van deze banen heeft een glimmend effect. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de dunne witte horizontale  witte strepen over het shirt. De mouwen worden afgesloten door een witte en blauwe bies, waardoor het shirt geheel in stijl is van de clubkleuren van de club. Ook de v-hals bevat overigens de kleuren blauw en wit. Op de zijkanten van het shirt staat de trademark strepen van Adidas in het wit. De hoofdsponsor van de Amerikaanse club is Advocare. Het logo van de shirtsponsor versiert het midden van het shirt en de rechter borst bevat het Adidas logo. Verder bevat de binnenkant van het shirt nog een speciaal detail. Hierin staat de tekst: ''Dallas till I die''. Het nieuwe tenue van de Amerikaanse club wordt gecompleteerd door een wit short met aan de zijkanten een rood vlak. In dit rode vlak zijn de drie strepen van Adidas verwerkt. Ook de shorts zijn uitgerust met de logo's van de club en Adidas. De kousen hebben vrijwel hetzelfde design als het voetbalshirt en bevatten ook horizontale banen in verschillende tinten rood. Bovendien staan op de kousen de initialen van de club in het wit: FCD. Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Dallas voetbalshirt 2016-2017. De club speelt dit seizoen in hetzelfde uitshirt als vorig seizoen het geval was.

Het nieuwe Dallas FC voetbalshirt kan je evenals andere voetbalshirts van MLS clubs vanaf medio april 2016 kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Heb je een mening? Deel het hieronder!


FC-Dallas -thuisshirt -2016-2017

FC-Dallas -voetbalshirt -2016