FC Dallas thuisshirt 2024-2025 in vuur en vlam

FC Dallas en kledingsponsor adidas hebben deze week het nieuwe FC Dallas thuisshirt 2024-2025 officieel gepresenteerd. Het voetbalshirt heeft als alias ‘’The Afterburner Kit’’ en dat heeft alles te maken met het design van het nieuwe tenue, maar daarover straks meer. In dit voetbalshirt speelt FC Dallas de Major League Soccer en andere thuiswedstrijden gedurende 2024 en 2025 in het Toyota Stadium. Dit voetbalshirt wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de uitwedstrijden in 2024 draagt de club hetzelfde uitshirt als vorig seizoen, het FC Dallas uitshirt 2023-2024.

Het ‘’Afterburner Kit’’ is geïnspireerd door de dynamische vlammen van straaljagers en staat symbool voor de ambitie en passie van de club! Het FC Dallas thuisshirt 2024-2025 wordt gekenmerkt door het half-om-half design en de verticale banen. De rechterkant van het voetbalshirt is blauw en dit loopt middels een effect van gradiënt banen over in het rood. De linkerkant van het voetbalshirt is rood. Verder bevat het nieuwe tenue witte details. De adidas trademark strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals. Ook alle sponsorlogo’s op het tenue zijn wit. De rechterborst is uitgerust met het logo van adidas, op het midden van het FC Dallas voetbalshirt staat sponsor Children’s Health en de linkermouw bevat het logo van AppleTV. Boven het logo van AppleTV prijkt de MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt: blauw/rood/wit. Zoals ieder Major League Soccer tenue bevat ook dit tenue verschillende details. In de nek op de achterkant van het tenue staat de vlag van de staat Texas en de linker onderkant bevat een ronde badge met daarin de initialen van Lamar Hunt (LH), de oprichter van de American Football League (AFL) en de Major League Soccer (MLS). Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Ronde hals
  • Pasvorm: Normaal

Het adidas FC Dallas thuisshirt 2024-2025 kun je in Europa alleen bestellen via de officiële fanshop. Ben je op zoek naar andere Major League Soccer tenues? Check het in de onderstaande fanshops!

FC Dallas thuisshirt 2024-2025 in vuur en vlam
FC Dallas thuisshirt 2024-2025 in vuur en vlam
FC Dallas thuisshirt 2024-2025 in vuur en vlam
FC Dallas thuisshirt 2024-2025 in vuur en vlam