5 februari 2018

FC Dallas thuisshirt 2018-2019

FC Dallas heeft in samenwerking met de Duitse kledingsponsor adidas het nieuwe thuisshirt gelanceerd. Dit shirt wordt gedragen tijdens 2018 en het seizoen 2019. Het shirt is te bewonderen tijdens de thuiswedstrijden van FC Dallas in de Major League Soccer, waar FC Dallas gaat proberen om ook dit jaar de play-off wedstrijden te halen. Natuurlijk is het niet gek dat adidas de kledingsponsor is van FC Dallas. adidas is namelijk de kledingsponsor van alle clubs in de league. Check de details van dit gave shirt hieronder!

FC Dallas thuis shirt en tenue 2018-2019

FC Dallas heeft gekozen voor een compleet nieuw design. Dit design is opvallend omdat de horizontale banen totaal van het shirt verdwenen zijn. Deze zijn vervangen door drie gekleurde blokken in de kleuren rood, wit en donker blauw. Voor op het shirt zit een groot rood vlak met een kleiner wit vlak hierboven. Voor de mouwen is gekozen voor een donker blauwe kleur. Op het witte vlak aan de bovenkant van het shirt, zijn de logo's van FC Dallas en adidas te zien. Het adidas logo is geplaatst in de rode kleur. Deze rode kleur is dezelfde als die van het grote vlak op de buik van het shirt. Ook komt deze rode kleur terug in de hals van het thuisshirt. Vanuit de kraag loopt er ook een rode streep door naar de mouwen van het shirt. De hals van het dit shirt is een traditionele V-hals. Het ontwerp van dit shirt is geïnspireerd door de vlag van de staat Texas. De voorzitter van FC Dallas geeft aan dat ze een tenue wilde presenteren dat aantoont dat FC Dallas een echt team uit Texas is. Wat ons betreft is het erg gaaf dat de kleuren van de staat terugkomen in het shirt! Het tenue wordt gecompleteerd door een rode broek waar het logo op de rechter broekpijp te zien is. De sokken maken het tenue compleet. Deze zijn blauw met enkele rood/witte randjes aan de bovenkant. De sokken worden compleet gemaakt door het witte adidas logo.

Zoals alle adidas tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de MLS.

Dit jaar wordt er geen nieuw uitshirt uitgebracht. waardoor het uitshirt van 2017-2018 ook dit jaar in gedragen wordt.

FC Dallas voetbalshirt kopen.

Het nieuwe shirt van FC Dallas kan je vanaf medio februari 2018 in de onderstaande shop kopen. De prijs van het voetbalshirt is circa € 84,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Check in deze shop ook andere voetbalshirts van MLS clubs! Directe levering gegarandeerd!

Scoor alle MLS voetbalshirts in deze SHOP