15 juli 2016

FC Augsburg uitshirt 2016-2017

De nieuwe FC Augsburg voetbalshirts voor 2016-2017 zijn officeel bekend gemaakt door de Duitse club en kledingsponsor Nike. Het thuisshirt van Augsburg was al bekend gemaakt op 18 mei 2016 en nu zijn ook het uit- en het 3e shirt gelanceerd. De shirts zullen door de spelers van FC Augsburg gedragen worden in de Bundesliga en DFP Pokal wedstrijden gedurende het seizoen 2016-2017. In het seizoen 2015-2016 werd de club twaalfde in de Bundesliga. Ook speelde de club het afgelopen seizoen Europa League voetbal. Enkele bekende spelers uit de FC Augsburg selectie zijn Jeffrey Gouweleeuw, Paul Verhaegh, Ragnar Klavan en Tim Matavz. Kledingsponsor Nike zal ook volgend jaar nog de kleding voor FC Augsburg produceren.

FC Augsburg uit shirt en tenue 2016-2017

Het FC Augsburg uitshirt is gebaseerd op de nieuwe Striped Division II template van Nike. Het Augsburg uitshirt is zwart met vervagende groene strepen. Deze groene strepen worden naar boven toe steeds vager, hierdoor is de bovenkant van het shirt compleet zwart. Het uitshirt heeft een mooie v-hals en op de linkerborst het logo van de Duitse club uit Augsburg. De rechterborst is voorzien van het Nike swoosh teken. Midden op de borst staat hoofdsponsor WWK versicherungen. Op de rug staat op de bovenkant in het wit FC Augsburg, hieronder is ruimte voor een naam en nummer van de speler. In dit uitshirt zullen de spelers van FC Augsburg te punten mee naar huis moeten nemen. Een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen maken dit FC Augsburg uit tenue 2016-2017 compleet.

FC Augsburg 3e shirt 2016-2017

Ook dit jaar heeft Nike voor FC Augsburg een 3e shirt ontworpen. Het FC Augsburg 3e shirt is gebaseerd op het Nike Challange teamwear template. De kleur van het derde shirt is 'Volt', felgeel. Deze opvallende basiskleur wordt gecombineerd met zwarte details. Het 3e shirt heeft een mooie polo kraag met knoopjes. De linkerborst is voorzien van het logo van FC Augsburg in het zwart. De rechterborst laat het Nike embleem zien. Hoofdsponsor WWK versicherungen heeft een plek centraal op het shirt gekregen. Over de schouders loopt een zwarte streep en deze streep is ook terug te vinden onder de oksels. Aan de zijkant van het voetbalbroekje is deze zwarte streep ook aangebracht. De kleur van het broekje en de kousen is ook fel geel.

Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van FC Augsburg uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. Check hieronder de foto's van de nieuwe uitshirts. Check bovendien het nieuwe FC Augsburg thuisshirt voor 2016-2017.

FC Augsburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Augsburg uitshirt en 3e shirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de officiële shop van FC Augsburg. En de Augsburg voetbalshirts kan je vanaf medio juli/augustus  kopen in de online shop van Subside Sports of in deze speciale FC Augsburg STORE.

Fc -augsburg -voetbalshirts -2016-2017