FC Augsburg thuisshirt 2021-2022

FC Augsburg en kledingsponsor Nike hebben het nieuwe FC Augsburg thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de Duitse club de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de WWK Arena gedurende 2021-2022. Augsburg eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in de Bundesliga en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau. Nike is ook dit jaar de producent van de FC Augsburg tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2013 en beide partijen hebben nog een contract tot 2023.

FC Augsburg thuis shirt en tenue 2021-2022

Het FC Augsburg thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door het tenue van 1969. In 1969 fuseerden BC Augsburg en TSV Schwaben Augsburg tot FC Augsburg en droeg het een rood/groen gestreept voetbalshirt. Ook dit seizoen bevat het FC Augsburg thuisshirt een design van verticale rode en groene banen. Daarnaast zijn er witte details aan het tenue toegevoegd, welke terug komen in alle logo's op het tenue. Hierdoor komen alle clubkleuren terug in het design van het tenue. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Op het midden van het tenue staat het logo van WWK Versicherungen en de linkermouw bevat het logo van Bernd Siegmund GmbH. Het thuistenue van FC Augsburg is daarnaast uitgerust met een ronde hals. Het thuistenue wordt gecombineerd met een rood of groen voetbalbroekje, afhankelijk van de kleur van het voetbalbroekje van de tegenstander. De kousen van het FC Augsburg thuistenue zijn rood. Zoals alle voetbalshirts van Nike zijn de tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Michael Ströll, directeur van de club, geeft nog een reactie op het design van de tenues: “We zijn blij dat we met dit thuisshirt een brug kunnen slaan naar een belangrijke periode voor de club. De mogelijkheid om het eerste FC Augsburg tenue nieuw leven in te blazen na de fusie in 1969, maakt het nieuwe tenue heel speciaal voor ons. ”

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Augsburg thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vargas, Götze, Oxford, Gregoritsch, Gumnym, Richter, Uduokhai en nog meer spelers.

FC Augsburg voetbalshirts kopen

Het Nike FC Augsburg thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf augustus kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95 en deze tenues zijn alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun je het Augsburg tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd. 

Bestel je Augsburg voetbalshirt altijd in deze SHOP!

FC Augsburg thuisshirt 2021-2022

FC Augsburg thuisshirt 2021-2022