6 augustus 2020

FC Augsburg voetbalshirts 2020-2021

De Duitse club FC Augsburg heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike en merchandising partner 11teamsports de nieuwe FC Augsburg voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt Augsburg de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2020-2021. De club van trainer Heiko Herrlich eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plek in de Bundesliga en speelt dit seizoen dus weer op het hoogste niveau van Duitsland. Sinds 2014 is Nike kledingsponsor van Augsburg en ook dit seizoen is het Amerikaanse sportmerk verantwoordelijk voor de tenues.

FC Augsburg thuisshirt 2020-2021

Het FC Augsburg thuisshirt 2020-2021 is gebaseerd op het Nike Trophy IV template, het template dat ook gebruikt is voor het AZ uitshirt 2020-2021 en het FC Utrecht uitshirt 2020-2021. Het voetbalshirt is geheel wit met een polokraag. Verder zijn alle logo’s op het tenue zwart. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat het clublogo van de Duitse club. Op het midden van het tenue prijkt sponsor WWK Versicherungen. In de nek op de achterkant van het tenue is een tekst verwerkt: ‘’Red, Green, White.’’ Het FC Augsburg uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

FC Augsburg uitshirt 2020-2021

Het FC Augsburg uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel groen en bevat over de body van het tenue een design van diagonale banen. Verder heeft het uitshirt alle kenmerken van het Nike Challenge 3e template. Het tenue bevat een y-hals met in het midden een recht vlak. Deze kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen met blokken. Augsburg heeft dit seizoen ook een 3e shirt of alternatief uitshirt. Dit tenue is hetzelfde als het uitshirt van vorig jaar. Dit tenue heeft alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het voetbalshirt is rood met een combinatie van een diagonale en rechte hals. De mouwen van het voetbalshirt zijn uitgerust met een design van flitsende strepen. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Alle Nike tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Augsburg tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Philipp Max, Niederlechner, Oxford, Götze, Khedira, Caligiuri, Córdova en andere spelers.

FC Augsburg voetbalshirts kopen

De nieuwe FC Augsburg voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf medio deze maand kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95 en deze tenues zijn alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun je het Augsburg tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd. 

Bestel je Augsburg voetbalshirt altijd in deze SHOP!

FC Augsburg thuisshirt 2020-2021

FC Augsburg uitshirt 2020-2021