29 juni 2022

FC Augsburg voetbalshirts 2022-2023

FC Augsburg en kledingsponsor Nike hebben vandaag de nieuwe FC Augsburg voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Duitse voetbalclub de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2022-2023. Vorig seizoen eindigde FC Augsburg op de veertiende plaats in de Bundesliga. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Augsburg tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds

FC Augsburg thuisshirt 2022-2023

Het FC Augsburg thuisshirt 2022-2023 is dit jaar weer overwegend rood en bevat een design van horizontale zwarte en witte banen. Het rode gedeelte bevat bovendien een design van diagonale en dunne verticale lijnen. De ronde hals en de biesjes aan de onderkant van de mouwen van het FC Augsburg voetbalshirt zijn wit. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit en de linkerborst is uitgerust met de officiële badge van de club. Hoofdsponsor WWK Versicherungen versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de bijnaam van de club: ''Rot-Grün-Weiss''. De achterzijde van het tenue bevat ook de naam van de stad: AUGSBURG. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

FC Augsburg uitshirts 2022-2023

Het FC Augsburg uitshirt 2022-2023 heeft het Nike Academy teamwear template. De body van het voetbalshirt is wit en de mouwen bevatten een all-over print van horizontale rode lijnen in verschillende diktes. De swoosh van Nike op dit voetbalshirt is rood. De linkerborst bevat de badge van de club en de hoofdsponsor staat ook op het midden van het uitshirt. In het materiaal aan de onderkant van het voetbalshirt is de skyline van de stad Augsburg en het stadion (de WWK Arena) gedrukt. In de nek op de achterzijde van het FC Augsburg uitshirt staat de tekst: ''Augusta Vindelicorum'', verwijzend naar de naam van de stad in de Middeleeuwen. Het FC Augsburg uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten. In een aantal uitwedstrijden draagt FC Augsburg het 3e voetbalshirt. Dit voetbalshirt heeft het Nike Tiempo Premier II template en is grijs met zwarte mouwen. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de gevels van het administratiegebouw bij de WWK ARENA en het nieuwe internaat bij de NLZ! Het voetbalshirt bevat een v-hals en ook alle logo's op het FC Augsburg 3e voetbalshirt zijn zwart. Ook de badge van de Duitse voetbalclub op de linkerborst is zwart/grijs. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en grijze kousen.

FC Augsburg voetbalshirts kopen

De Nike FC Augsburg voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf juli kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95 en deze tenues zijn alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun je het Augsburg tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd. 

Bestel je Augsburg voetbalshirt altijd in deze SHOP!

of deze winkel!

FC Augsburg thuisshirt 2022-2023

FC Augsburg uitshirt 2022-2023

FC Augsburg 3e voetbalshirt 2022-2023