16 juli 2018

FC Augsburg voetbalshirts 2018-2019

Afgelopen week heeft het Duitse Augsburg haar nieuwe voetbalshirts gelanceerd voor het seizoen 2018-2019. Dit is gedaan in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike. Deze verantwoordelijkheid vervult Nike al sinds het jaar 2014. Afgelopen seizoen was Augsburg al snel uitgespeeld en eindigde de ploeg van Manuel Baum op een twaalfde plaats in de competitie. Hierdoor zien we de nieuwe voetbalshirts van Augsburg komend seizoen alleen in de Bundesliga en de DFB Pokal. Thuiswedstrijden speelt de club van Nederlander Gouweleeuw in de WWK Arena. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 30.000 fanatieke supporters. Lees hieronder snel verder alle details van de nieuwe voetbalshirts van Augsburg.

FC Augsburg thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Augsburg is ook dit seizoen weer stijlvol wit. Over het thuisshirt loopt een flitsende zigzag all-over print. Op de linkerkant van het shirt loopt een dubbel verticale baan. Deze is rood en groen. Het nieuwe thuisshirt van Augsburg is uitgerust met een stijlvolle V hals. Ook deze is wit van kleur. De mouwen van het shirt zijn egaal wit zonder patroon. Hierdoor is er op de linkermouw ruimte voor een sponsor en op de rechtermouw komt de badge van de Bundesliga te staan. Op de rechterkant van de borst staat de swoosh van Nike, terwijl op de linkerkant van de borst het clubwapen van Augsburg prijkt. Hoofdsponsor van de Duitse club is WWK en staat in groene letters op het midden van het shirt. Op de achterkant van het shirt staat in de nek het oprichtingsjaar: 1907. Dit stijlvolle tenue van Augsburg wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Hierop zijn de uitingen van Nike en Augsburg ook terug te vinden.

FC Augsburg uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Augsburg heeft net als het thuisshirt van de Duitse club een schitterende en opvallende all-over print. Echter is deze print nog veel opvallender. Zigzaggende lijnen in verschillende kleuren groen schieten over de body van het nieuwe uitshirt. Deze print is door Nike ook gebruikt bij de voetbalshirts van Red Bull Salzburg en Apoel Nicosia. Het nieuwe uitshirt heeft net als het thuisshirt een v-hals. De v-hals van het uitshirt is groen van kleur. Ook de mouwen van het shirt zijn groen van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Nike. De swoosh is wit van kleur. Door de zigzagprint over de de body van het voetbalshirt is de swoosh bijna onzichtbaar. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Augsburg. In het midden van het nieuwe uitshirt is de naam van shirtsponsor WWK te zien. De rug van het nieuwe uitshirt is volledig groen. Met in de nek het oprichtingsjaar van de club. Het nieuwe uittenue van Augsburg wordt gecompleteerd door een groene broek en groene voetbalkousen met uitingen van Nike en Augsburg.

FC Augsburg 3e wedstrijdshirt

De Amerikaanse kledingsponsor Nike heeft ook een derde wedstrijdshirt gelanceerd voor de Duitse club. Dit derde shirt is overwegend zwart van kleur. Het nieuwe shirt heeft ook een bijzondere all-over print van verschillende tinten grijs. Het shirt heeft een meer klassieke kraag, deze is zelfs uitgerust met knopen en heeft een witte rand. Ook het swoosh teken op de rechterborst is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Augsburg. WWK, de kledingsponsor staat in witte letters op het midden van het shirt.

De nieuwe voetbaltenues van Augsburg, worden net zoals bij alle tenues van Nike ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers va FC Augsburg optimaal kunnen presteren.

FC Augsburg voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van FC Augsburg zijn vanaf medio augustus 2018 te koop in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95. Het is ook mogelijk in deze webshop om de shirts te laten bedrukken met je naam en nummer. Ben je opzoek naar andere producten van de Duitse club? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Augsburg voetbalshirt in DEZE WINKEL