FC Augsburg voetbalshirts 2019-2020

FC Augsburg en Nike hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Augsburg de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden dit seizoen. Augsburg eindigde afgelopen seizoen maar net degradatie en eindigde op een vijftiende plaats. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Duitse club. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract tot 2021.

FC Augsburg thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe FC Augsburg thuisshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op het Vapor template van Nike. Het tenue bevat een combinatie van een diagonale en rechte hals. De body van het voetbalshirt is wit en de mouwen zijn groen. Over de mouwen is een patroon van zigzagstrepen verwerkt. De binnenkant van de hals is uitgerust met een rode taping en deze is ook op de achterkant zichtbaar. De swoosh van Nike staat op de rechterborst in het rood en de andere borst bevat het logo van de club. WWK Versicherungen versiert het midden van de nieuwe tenues van FC Augsburg. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

FC Augsburg uitshirt en 3e shirt 2019-2020

FC Augsburg draagt dit seizoen twee uitshirt. Het regulier uitshirt is zwart met fel rode accenten. De logo's van Nike, de club en WWK zijn namelijk fel rood. De mouwen zijn bordeaux rood en bevatten ook weer zigzagstrepen. Ook dit shirt bevat een Vapor hals en een fel rode taping aan de binnenkant van de hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen. Het 3e voetbalshirt van FC Augsburg is geheel rood en heeft ook alle kenmerken van het Vapor template. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen. Alle Augsburg tenues zijn natuurlijk ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Augsburg tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Max, Gregoritsch, Danso, Rani Khedira, Finnbogason, Han en nog meer spelers.

FC Augsburg voetbalshirts kopen

De nieuwe FC Augsburg voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf medio juli/augustus kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95 en deze tenues zijn alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd. 

Bestel je Augsburg voetbalshirt altijd in deze SHOP!

FC Augsburg thuisshirt 2019-2020