Het nieuwe FC Augsburg thuisshirt voor het seizoen 2016-2017 is officieel bekend gemaakt door de Duitse club en kledingsponsor Nike. Het FC Augsburg shirt werd al gedragen door de spelers van FC Augsburg in de laatste thuiswedstrijd van 2015-2016 tegen Hamburger SV. FC Augsburg zal dit thuisshirt dragen in Bundesliga en DFP pokal wedstrijden gedurende 2016-2017 in de thuishaven van de club, de WWK Arena. Het nieuwe Augsburg tenue werd alvast aan de fans gepresenteerd om deze te laten proeven van het spannende nieuwe seizoen. Onder andere de Nederlanders Jeffrey Gouweleeuw en Paul Verhaegh.

FC Augsburg thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Augsburg shirt van 2016-2017 heeft een klassiek design en is geheel wit met enkele rode details. Het Augsburg thuisshirt is gebaseerd op het Nike Striker 4 Teamwear tenue. De rode details zijn terug te vinden bij de v-hals en de biesjes aan de onderkant vna de mouwen. Ook loopt er een rode baan over de schouders. In het midden van het shirt is hoofdsponsor WWK versicherungen in het groen terug te vinden. Op de rechterborst het logo van Nike en op de linkerborst het logo van de club uit Beieren. Nike is sinds 2014 kledingsponsor van de Duitse club. Het FC Augsburg tenue voor 2016-2017 wordt compleet gemaakt met een wit voetbalbroekje en witte kousen, waarop ook uitingen van de club en Nike staan. Zoals bij alle tenues van Nike zijn ook de tenues van Augsburg uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe FC Augsburg uitshirt en 3e shirt voor 2016-2017.

FC Augsburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Augsburg voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de officiële shop van FC Augsburg. En de Augsburg voetbalshirts kan je vanaf medio juni/juli kopen in de online shop van Subside Sports of in deze speciale FC Augsburg STORE.

Augsburg -thuis -shirt -2016-2017