15 december 2015

FC Augsburg special edition voetbalshirt 2015-2016

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2016 tegen Schalke 04 speelde FC Augsburg in een speciaal voetbalshirt, dat nog niet eerder door de Duitse club werd gepresenteerd. In dit nieuwe special edition voetbalshirt zal FC Augsburg nog een aantal andere wedstrijden dit seizoen spelen. We bespreken kort het design van het nieuwe shirt, dat veel weg heeft van het Barcelona 3e shirt 2014-2015.

Fel geel FC Augsburg voetbalshirt 2015-2016

Het nieuwe FC Augsburg special edition voetbalshirt voor 2015-2016 is gebaseerd op het Nike Challenge teamwear template en is overwegend fel geel (volt). Verder is het shirt uitgerust met zwarte accenten. Deze zwarte accenten komen terug in de band over de schouders en mouwen en in de banen over de zijkanten van het shirt van FC Augbsurg. De rechter borst bevat het logo van Nike en de linker borst is uitgerust met het logo van de club in het fel geel en zwart. Sponsor WWK versiert het midden van het shirt van de club die momenteel op de dertiende plaats in de Bundesliga bivakkeert. Ook de achterkant van het shirt bevat een speciaal detail. Net onder de kraag staat namelijk het wapen van Schwaben. Dit is de streek waar Augsburg in ligt. Verder is het Augsburg voetbalshirt uitgerust met een klassieke polo kraag. Het nieuwe tenue dat veel weg heeft van het 3e tenue van Barcelona van 2014-2015 wordt gecompleteerd door een fel geel voetbalbroekje en fel gele kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue. De reden dat de club een nieuw shirt heeft gelanceerd is overigens niet bekend. Het lijkt erop dat de club na de drie andere voetbalshirts van 2015-2016 nog meer shirts wilde verkopen. De andere voetbalshirts bleken namelijk niet erg populair geweest te zijn onder de supporters. In de nieuwe shirts schitteren sterren als Bobadilla, Dong-Won, Trochowski en Je-ong. 

FC Augsburg voetbalshirt kopen

Wil jij wel het nieuwe FC Augsburg voetbalshirt kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. De prijs van het shirt van de Duitse Europa League club ligt tussen de € 70,- en € 80,-. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe shirt in de online de FC Augsburg shop

Augsburg -special -edition -voetbalshirt


Fc -augsburg -special -edition -shirt -2015-2016