Everton uitshirt 2018-2019

Everton goes PINK! Vandaag is het nieuwe uitshirt van het keurkorps van manager Marco Silva officieel gelanceerd door de club uit Liverpool en kledingsponsor Umbro. Dit shirt werd voor het eerst gepresenteerd door het dameselftal van de club. In dit nieuwe shirt speelt Everton FC de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Check hieronder alle details van het nieuwe uittenue van Evertonf FC.

Grijs/roze Everton uit shirt en tenue 2018-2019

Het Everton uitshirt voor 2018-2019 heeft verdacht veel weg van het Arsenal 3e shirt van vorig seizoen. Voor dat design was PUMA verantwoordelijk. Het Engelse sportmerk is echter sinds 2014 de kledingsponsor van The Toffees. Het nieuwe uitshirt van Everton FC is geheel donker grijs met verschillende roze accenten. Deze roze details zijn te vinden in alle logo's op het shirt. Bovendien bevatten de mouwen een speciale taping aan de onderkant. Hierin is het logo van Umbro verwerkt. Het logo van het Engelse voetbalmerk prijkt ook op de rechter borst. Ook het Everton logo op de linker borst is roze. De logo's van hoofdsponsoren SportPesa en Angry Birds op het shirt zijn ook roze. Beide sponsoren zijn sinds 2017 aan de club die haar thuiswedstrijden speelt op Goodison Park. Ook de achterkant van het shirt bevat nog een detail. Hier staat in het roze een silhouet van de Ruper Tower. Verder bevat het shirt een ronde hals.

Het nieuwe Everton uittenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Ook op de broekjes zijn alle logo's roze. De kousen van het uittenue zijn bovendien donker grijs met roze accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tosun, Mirallas, Coleman, Bolasie, Baines, Sigurdsson, Davies, Klaassen en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Everton uitshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Everton shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze webshops kan je het nieuwe Everton tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je de nieuwste trainingskleding! De bedrukking die gebruikt wordt betreft de officiële bedrukking, die de spelers ook op het tenue dragen dit seizoen. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Everton shirt altijd in deze winkel!

of deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)