1 mei 2018

Everton thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Everton voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Umbro en de Engelse club, die onder leiding staat van manager Sam Allardyce. Dit gebeurde tijdens een speciale campagne: ''GO ON.'' Deze campagne staat in het teken van de club, de fans en de stad Liverpool. In dit shirt spelen ''The Toffees'' de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Goodison Park gedurende 2018-2019. Dit seizoen is Umbro ook weer verantwoordelijk voor het design van de tenues en trainingskleding van de club uit Liverpool. Deze functie heeft het merk sinds 2014. Destijds tekenden beide partijen een contract voor vijf seizoenen. Aan het eind van dit seizoen loopt het contract af. Momenteel is nog niet bekend of dit contract ook verlengd wordt.

Everton thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Everton thuisshirt voor 2018-2019 is dit jaar natuurlijk weer geheel blauw en bevat een melange achtige print. Deze print staat symbool voor de manier waarop de club uit Liverpool gegroeid is sinds de oprichting. Bovendien staat het symbool voor de dynamische stad Liverpool. De fans zijn de afgelopen maanden nauw betrokken in het ontwerpproces van het shirt. Duizenden fans van de club hebben input gegevens over de kleur, de kraag en andere features van het shirt. De kraag betreft een klassieke polo kraag, welke deels wit en deels blauw is. Deze kraag bevat twee knoopjes. Een ander speciaal detail bevindt zich op de mouwen. Hier bevindt zich een band, waarin het logo van Umbro is verwerkt. Deze taping is geïnspireerd door de taping op de Everton voetbalshirts van de jaren '70. Ook in de periode 1974-1983 was het Engelse sportmerk namelijk kledingsponsor van ''The Toffees.'' Deze taping is ook te vinden op het nieuwe uitshirt van PSV. De rechter borst bevat het logo van Umbro en de andere borst is uitgerust met het logo van de in 1878 opgerichte club. Op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor SPORTPESA. Het gokbedrijf staat sinds afgelopen seizoen op de tenues van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2022. Het shirt van Everton bevat dit jaar ook weer een mouwsponsor. Op de linker mouw van het shirt prijkt namelijk het logo van ANGRY BIRDS. Ook de achterkant van de kraag is uitgerust met een accent. Hier prijkt namelijk een silhouet van de Prince Rupert Tower.

Het nieuwe Everton thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de bovenkant een elastische tailleband, welke aan de bovenkant blauw is. Op de shorts prijken ook de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenkant blauwe banden. Aan de onderkant van de voetbalkousen is een subtiele, blauwe lijn verwerkt. Op de kousen staat ook het Umbro logo.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Everton shirt voor 2018-2019. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Rooney, Tosun, Walcott, Davies, Bolasie, Baines en andere sterren. Check ook het nieuwe uitshirt! 

Everton voetbalshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Everton shirt voor 2018-2019 kan je vanaf mei 2018 bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze webshops kan je het nieuwe Everton tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je de nieuwste trainingskleding! Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Everton shirt altijd in deze winkel!

of deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)