12 augustus 2017

Everton 3e shirt 2017-2018

Everton en Umbro hebben weer een nieuw voetbalshirt aan de collectie voor 2017-2018 toegevoegd. Dit betreft het nieuwe 3e shirt. Het 3e shirt of alternatieve uitshirt wordt door ''The Toffees'' vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de verschillende cups, waaraan het deelneemt dit seizoen. Dat zijn de FA Cup, League Cup en Europa League. Het keurkorps van manager Ronald Koeman eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats in de Premier League, waardoor het dit seizoen Europees voetbal speelt. Umbro is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het Engelse sportmerk en Everton hebben sinds 2014 een partnership, welke in ieder geval nog tot 2019 duurt. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van Everton.

Paars/blauw Everton 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe 3e shirt van Everton is een ode aan één van de eerste voetbalshirts waarin gespeeld werd op Goodison Park. Everton viert dit seizoen dat het het stadion al 125 jaar in gebruikt heeft. De eerste wedstrijd in het legendarische stadion werd gespeeld in 1892. Het shirt wordt gekenmerkt door de navy blauwe en paarse verticale banen over het shirt. Hiermee heeft het shirt een traditionele uitstraling. Bovendien bevat het shirt moderne accenten, welke vooral te vinden zijn in de fel gele details op het shirt. Zo zijn de logo's van Umbro en de club fel geel en geldt dit ook voor een detail in de crew neck. Bovendien bevindt zich een fel gele strip over de schouders en mouwen. Hierin is een rij met Umbro logo's verwerkt. Het logo van de nieuwe shirtsponsor SPORTPESA staat dit seizoen ook in het fel geel op het midden van het 3e shirt. De achterkant van het tenue is navy blauw. Hier bevindt zich nog een speciaal icoontje, welke een ode is aan Dixie Dean. De Engelse speler speelde van 1925 tot 1937 voor de Engelse club en is all-time topscorer van de club. Tijdens het seizoen 1927-1928 scoorde de in Birkenhead geboren speler maar liefst 60 keer in de First Division en leidde hij de club naar het kampioenschap.Het 3e tenue van Everton wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de zijkanten een fel gele strip. Ook de logo's van de club en Umbro op het shirt zijn fel geel. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Eerder presenteerden Everton en Umbro al een nieuw thuisshirt en uitshirt. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Rooney, Klaassen, Barkley, Schneiderlin, Davies, Bolasie en andere sterspelers.

Everton 3e shirt 2017-2018 kopen

Het Everton voetbalshirt kan je altijd kopen in de onderstaande winkels. Het shirt is voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L en XL. Dit shirt heeft een prijs van €74,95. In deze shops kan je het shirt van de Engelse club laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare Everton producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd. 

Koop het nieuwe shirt in DEZE SHOP

of DEZE ONLINE SHOP!