28 november 2015

Espanyol 3e shirt 2015-2016

Espanyol en JOMA hebben vandaag een nieuw 3e shirt voor 2015-2016 gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt Espanyol nog een aantal uitwedstrijden in de Spaanse La Liga en de Copa del Rey gedurende dit seizoen. Het nieuwe shirt van Espanyol maakt zijn debuut in de Copa del Rey wedstrijd tegen Levante op 3 december.

Espanyol 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe voetbalshirt van Espanyol heeft een vrij simpel design en is overwegend wit met licht blauwe accenten. Hiermee is het shirt geheel in stijl van de clubkleuren van Espanyol. Het voetbalshirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van dit seizoen. De licht blauwe accenten komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevatten de zijkanten van het shirt een brede licht blauwe strip. Een klein detail is te vinden aan de achterkant van het voetbalshirt. Hier staat namelijk net onder de kraag een Catalaanse vlag. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en de rechter borst bevat het logo van kledingsponsor JOMA. Het Spaanse sportmerk is sinds dit seizoen kledingsponsor van Espanyol en zal dat ook de komende drie jaar blijven. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor POWER8 en de mouwen bevatten het logo van subsponsor RIVERA MAYA. Het nieuwe 3e tenue van Espanyol wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met licht blauwe accenten. Check hieronder een foto van het nieuwe Espanyol shirt. Afgelopen zomer lanceerden Espanyol en Joma al het thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016, waarin sterren als Caicedo, Asensio, Duarte en Mata spelen dit seizoen. Op het moment van schrijven staat Espanyol op de elfde plaats in de Spaanse La Liga.

Espanyol voetbalshirt kopen

Het nieuwe Espanyol 3e shirt 2015-2016 kan je alleen voor volwassenen kopen in de Espanyol Store. Check andere producten van de club in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!


Espanyol -3e -shirt -2015-2016