11 juli 2018

Espanyol voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Espanyol zijn officieel gelanceerd. De club uit Barcelona heeft dit gedaan in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor Kelme. Hiermee wordt Joma vervangen die tot dit jaar de verantwoordelijkheden vervulde van het shirt van Espanyol. De nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 zijn te zien tijdens de wedstrijden in La Liga en de Copa del Rey. De thuiswedstrijden worden door Espanyol gespeeld in het Estadi Cornellá-El Prat. Dit stadion in Barcelona biedt plaats aan 42.000 supporters. Deze fanatieke aanhang heeft gezien hoe de selectie van trainer Rubi op een elfde plaats is geëindigd in La Liga. Dit seizoen moet dat beter en in deze nieuwe shirts gaat Espanyol een gooi doen naar Europees voetbal. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Espanyol voor het seizoen 2018-2019? Check de details hieronder!

Espanyol thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Espanyol is de nieuwe kledingsponsor Kelme. Toch heeft het thuisshirt weer het gebruikelijke design. De bekende kleuren wit en blauw staan centraal bij het nieuwe thuisshirt van Espanyol. In het midden van het shirt is een brede blauwe baan te zien die in verticale richting loopt. Twee witte banen vergezellen de blauwe baan op het shirt. De zijkant van het shirt zijn dan weer blauw. Het thuisshirt van de Spaanse club is uitgerust met een ronde hals. Deze is blauw van kleur. Ook de mouwen van het shirt zijn blauw. Echter is hier wel een witte baan op aanwezig. Op de rechtermouw staat de badge van La Liga. Op de rechterkant van de borst staat de naam van de gloednieuwe kledingsponsor Kelme. Deze is blauw van kleur. Op de rechterkant van de borst prijkt het clubwapen van Espanyol. Riviera Maya is de shirtsponsor en staat op het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Espanyol wordt gecompleteerd door een blauwe broek en witte voetbalkousen.

Espanyol uit shirt en tenue 2018-2019

Waar het uitshirt van Espanyol vorig seizoen nog blauw van kleur was. Wordt het team van trainer Rubi dit seizoen in een rood shirt het veld opgestuurd. Diagonale banen in drie verschillende tinten rood lopen over het shirt. Het nieuwe uitshirt van de club uit Barcelona is voorzien van een polo kraag. Dit zorgt voor een gaaf klassiek karakter van het shirt. De biesjes van de mouwen van het shirt zijn blauw met wit. Dit zorgt ervoor dat de clubkleuren van Espanyol ook terug komen in het uitshirt. Op de rechterkant van de borst staat de naam van Kelme. Deze is wit van kleur. Het logo van Espanyol mag natuurlijk ook niet ontbreken en staat op de linkerkant van de borst. Het nieuwe uittenue van Espanyol wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek met blauwe rand en rode voetbalkousen. Hierop zijn de uitingen van Kelme en Espanyol natuurlijk ook terug te vinden.

Espanyol 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Voor het aankomende seizoen heeft Kelme ook een derde wedstrijdshirt gelanceerd. Net als vorig seizoen is de basiskleur van het derde shirt geel. Echter wordt het derde shirt voor dit seizoen versierd met een blauwe en witte baan. Deze lopen in verticale richting over het midden van het shirt. Het gele wedstrijdshirt van Espanyol heeft een ronde kraag. Op de rechterkant van de borst is de naam van Kelme te zien. Deze staat gedrukt in zwarte letters. Het logo van Espanyol prijkt nog steeds op de linkerkant van de borst

Espanyol voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Espanyol zijn vanaf medio augustus 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse club. Ben je opzoek naar andere producten van Espanyol? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Espanyol voetbalshirt in DEZE WEBWINKEL