18 augustus 2017

Espanyol voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Espanyol zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de Spaanse club en kledingsponsor JOMA. In deze shirts speelt Espanyol de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2017-2018. Espanyol eindigde afgelopen seizoen op een achtste plaats, dus strijdt ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Spanje. Joma is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de designs van de nieuwe voetbalshirts van de club uit Espanyol. Deze functie vervult het Spaanse sportmerk sinds 2015 en beide partijen hebben een driejarig contract. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van Espanyol.

Espanyol thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Espanyol thuisshirt heeft dit jaar een flitsend design. Het shirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de flitsende horizontale strepen aan de onderkant van het shirt. Aan de onderkant van het voetbalshirt wisselen dunne blauwe en witte strepen met elkaar af. Verder bevat het shirt aan de zijkanten een verticale, brede band in het wit. Deze baan loopt schuin af. De mouwen van het shirt zijn blauw en worden afgesloten door een witte bies met blauwe lijn. Deze kleuren komen ook terug in de klassieke polo kraag van het voetbalshirt van Espanyol. De rechter borst bevat het logo van de Spaanse kledingsponsor en de trademark tekens van het merk bevinden zich op de schouders. De rechter mouw is uitgerust met de LFP La Liga badge en op de linker borst prijkt het logo van de club. De achterkant van het shirt bevat de vlag van Catalonië. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met witte accenten.

Espanyol uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Espanyol is dit seizoen navy blauw en bevat ter hoogte van de okels een lichter blauw vlak met daarin diagonale blauwe strepen. Ook over de schouders bevindt zich een strip, waarin zich ook diagonale strepen bevinden. Verder bevat het voetbalshirt een v-hals met blauwe details. Deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van JOMA en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit geldt ook voor de LFP badge en de vlag van Catalonië. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje en donker blauwe kousen.

Espanyol 3e shirt 2017-2018

Het Espanyol 3e shirt heeft ook een opvallend design. Het shirt is een combinatie van geel en grijs. Het shirt bevat verticale grijze en gele banen. De grijze banen zijn verdeeld in diagonale strepen. De mouwen zijn grijs met aan de onderkant een subtiele lijn en de v-hals van het shirt heeft ook deze kleurencombinatie. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen met gele details.

Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Mata, Lopez Silva, Baptistao, Lopez, Jurado, Martin, Perez en andere sterren.

Espanyol voetbalshirt kopen

De nieuwe Espanyol voetbalshirts voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. De prijs van het shirt is € 74,95. Wil je andere producten van Espanyol kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Espanyol voetbalshirt in DEZE WINKEL!