6 juli 2016

Espanyol voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2016-2017 zijn officieel gepresenteerd door kledingsponsor Joma en de Spaanse club uit Barcelona. Het thema van de lancering van de nieuwe shirts is net als vorig jaar 'Maravellosa Minoria' (Prachtige Minderheid). Een knipoog naar het andere iets succesvollere voetbalteam uit Barcelona. RCD Espanyol is een Catalaanse voetbalclub uit Barcelona, uitkomend in de Primera División. Espanyol speelt zijn thuiswedstrijden in het nieuwe Estadi Cornellà-El Prat, in Cornellà de Llobregat, een voorstad van Barcelona. Enkele sterren welke te bewonderen zullen zijn in de nieuwe Espanyol voetbalshirts zijn Felipe Caicedo, Marco Asansio en Abraham Ganzalez Casanova.

Espanyol thuis shirt en tenue 2016-2017

Het Espanyol thuisshirt is traditioneel wit met blauw. De voorkant van het shirt is wit met een dikke blauwe verticale streep. Deze blauwe streep wordt aan de zijkanten iets vager. De mouwen zijn blauw met een witte bies. Onder de oksels loop weer een blauwe streep naar beneden. Aan de rechterkant van het shirt is in het wit een parkiet afgebeeld. De Parkieten is de bijnaam van de club Espanyol. Ook heeft dit Espanyol shirt een moderne v-hals. Op de linkerborst het logo van kledingsponsor Joma en op de andere kant het logo van Espanyol. JOMA is sinds 2015 kledingsponsor van de club en tekende destijds een contract voor drie seizoenen, waardoor het merk in ieder geval tot 2018 aan de club verbonden blijft. De achterkant heeft hetzelfde ontwerp als de voorkant, echter met een groot wit vlak voor een naam en nummer. Op de achterkant van het shirt bevindt zich de Catalaanse vlag. Deze komt bovendien in het nieuwe uitshirt en 3e shirt op de achterkant terug. Het Espanyol thuistenue 2016-2017 wordt compleet gemaakt met een blauw voetbalbroekje en witte voetbalkousen.

Espanyol uit shirt en tenue 2016-2017

Het RCD Espanyol uitshirt 2016-2017 is overwegend wit met als extra kleur rood. Het uitshirt is een eerbetoon aan de thuisstad Barclona en toont de beroemde Sint-Georgekruis in het rood. Deze kruis is aanwezig op de vlag en het wapen van Barcelona. De mouwen zijn rood en hebben een dun witte streepje. Het Espanyol uitshirt 2016-2017 heeft een traditionele kraag in het wit met rood. In de kraag staat de tekst:  ''Maravellosa Minoria.'' Deze tekst staat ook in de kraag van de andere voetbalshirts van de Spaanse club. Het uittenue van Espanyol wordt compleet gemaakt met een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Espanyol 3e shirt en tenue 2016-2017

Het RCD Espanyol 3e shirt 2016-2017 is zwart en totaal anders dan het thuis- en uitshirt 2016-2017. Naast de zwarte kleur heeft het 3e shirt enkele details in het roze. Zo zijn de biesjes en de moderne kraag in het roze. Ook de zijkant van het shirt is roze. Over zowel de voor- als achterkant loopt een interessant horizontaal streep motief. Op de achterkant in de kraag de Catalaanse vlag. Op de rechterborst het logo van Joma en op de anders borst het embleem van Espanyol.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Espayol shirts voor 2016-2017!

RCD Espanyol voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van RCD Espanyol kan je vanaf medio nu kopen  in de onderstaande shop voor volwassenen. De prijs van de voetbalshirts van de club zijn € 69,95 voor volwassenen. Hier kan je jouw Espanyol shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van de Spaanse club. Of check het overzicht met beschikbare producten van de club in het overzicht hiernaast! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Espanyol shirt in deze Espanyol STOREEspanyol -voetbalshirts -2016-2017