Espanyol thuisshirt 2019-2020

Espanyol en kledingsponsor Kelme hebben afgelopen weekend het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de Catalaanse club de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Estadi Cornellà-El Prat in Cornelia de Llobregat gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is het Spaanse sportmerk Kelme weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van ''Los Pericos.'' Deze functie vervult het Spaanse merk sinds vorig jaar.

Espanyol thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Espanyol thuisshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1929. Dit was het seizoen waarin de Spaanse club voor het eerst in de geschiedenis kampioen werd. Het voetbalshirt bevat een brede blauwe band over het midden van het voetbalshirt en deze wordt geflankeerd door twee witte banen. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten weer twee dunnere blauwe banen. De middelste blauwe band is uitgerust met een all-over print van verschillende slogans, gerelateerd aan de club. Daarnaast is het nieuwe thuistenue uitgerust met een V-hals met aan de binnenkant een kleurige strip. Deze taping symboliseert de glas-in-loodsramen van de Sagrada Familia. De achterkant van het tenue bevat in de nek de Catalaanse vlag, La Senyera. Het tenue bevat aan de onderkant nog een tweetal details. Het shirt bevat namelijk een tag met daarin de initialen van de club: #RCDE. Bovendien prijkt er een graphic van een papegaai op de onderkant. De mouwen van het thuistenue van Espanyol zijn ook uitgerust met blauwe/witte banen en worden afgesloten door een witte bies met subtiele blauwe lijn. Op de rechterborst prijkt het Kelme logo en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Spaanse club. Hoofdsponsor Rieviera Maya staat op het midden van het thuistenue.

Het Espanyol thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en de kousen van het shirt zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Espanyol voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Wu Lei, Edinaldo, Pedroso, Iglesias, Mario Hermoso, Roberto Rosales en nog meer sterspelers.

Espanyol voetbalshirt kopen

Het nieuwe Espanyol voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. In deze shops kun je het Espanyol shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Of check beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Espanyol tenue altijd in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of je Espanyol retro shirt in deze winkel!