Espanyol uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Espanyol en kledingsponsor Kelme hebben inmiddels ook de uitshirts van de club uit Cornelia de Llobregat gelanceerd. In deze tenues speelt de club van trainer Joan Francesc Gerrer Sicilia de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden gedurende 2019-2020. De Catalaanse club eindigde afgelopen seizoen op een zevende plaats in de Spaanse competitie en speelt daardoor Europees voetbal. Het Spaanse sportmerk Kelme is ook dit seizoen kledingsponsor van Espanyol. Beide partijen tekenden vorig jaar een contract tot de zomer van 2022.

Espanyol uitshirt 2019-2020

Espanyol heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het reguliere uitshirt van Espanyol is dit seizoen geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 2006-2007. Dit is het seizoen waarin Espanyol de UEFA Cup finale speelde. Op Hampden Park in Glasgow was Sevilla na strafschoppen te sterk. Het nieuwe Espanyol uitshirt is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en witte band over de linkerkant van het tenue. Dit zijn natuurlijk de clubkleuren van Espanyol. Het uitshirt bevat dit jaar een ronde hals en de bies aan de onderkant van de rechtermouw is ook blauw/wit. Op de borst prijken de logo’s van Kelme en de club en op het midden van het tenue staat sponsor RIVIERA MAYA. De uittenues worden compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen.  

Espanyol 3e shirt 2019-2020

Ook het 3e shirt van Espanyol is geinspireerd door de tenues van het seizoen 2006-2007. Dit was de laatste keer dat Espanyol Europees voetbal speelde. Het voetbalshirt is aan de bovenkant roze met daaronder een wit blok en zwart blok. Verder is het uitshirt uitgerust met een v-hals en is de bies aan de onderkant van de mouwen blauw/wit gestreept. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Espanyol tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Roca, Wu Lei, Vargas en andere sterspelers. Check bovendien het Espanyol thuisshirt.

Espanyol voetbalshirt kopen

De nieuwe Espanyol uitshirts voor 2019-2020 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. In deze shops kun je het Espanyol shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Of check beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Espanyol tenue altijd in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of je Espanyol retro shirt in deze SHOP!

Espanyol uitshirts 2019-2020