2 augustus 2022

RCD Espanyol voetbalshirts 2022-2023

De Spaanse voetbalclub RCD Espanyol en kledingsponsor Kelme hebben inmiddels ook de nieuwe Espanyol voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Espanyol de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Espanyol de Barcelona op de veertiende plek in de Spaanse competitie. Ook dit seizoen is Kelme weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Espanyol tenues. Het Spaanse sportmerk is sinds medio 2018 de kledingsponsor van de voetbalclub uit Catalonië.

Espanyol thuisshirt 2022-2023

Het RCD Espanyol thuisshirt 2022-2023 wordt dit jaar gekenmerkt door de brede verticale blauwe en witte bannen. Bovendien bevatten de banen dit jaar een design van dunne lichtblauwe lijnen aan de zijkanten. Ook de V-hals, de diagonale baan op de zijkanten en het vlak op de mouwen hebben dit design. Op de rechterborst prijkt het logo van Kelme in het navy blauw en de linkerborst bevat de badge van de Spaanse voetbalclub. Hoofdsponsor Riviera Maya versiert het midden van het tenue en op de achterzijde van de voetbalshirts prijkt het logo van DIGI. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de Catalaanse vlag. Het Espanyol thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band.

Espanyol uitshirts 2022-2023

Het RCD Espanyol uitshirt 2022-2023 is dit jaar volledig roze met een design van flitsende dunne verticale lijnen. Verder is het uittenue afgewerkt met zwarte accenten. De V-hals, de band aan de onderkant van de mouwen en de diagonale taping op de zijkanten van het tenue zijn namelijk zwart. Hetzelfde geldt voor alle sponsorlogo's op het tenue. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor de graphic van de Catalaanse vlag. Het uittenue wordt gecompleteerd door een roze voetbalbroekje en roze kousen met zwarte accenten. In sommige uitwedstrijden dragen de Catalanen het alternatieve uitshirt of 3e voetbalshirt. Het Espanyol 3e voetbalshirt 2022-2023 heeft dit jaar een half-om-half design. De rechterkant van het tenue is wit en de linkerkant blauw. De V-hals is contrasterend en alle sponsorlogo's op het tenue zijn navy blauw. Het derde tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en de kousen van dit tenue zijn donkerblauw met aan de bovenkant een witte baan.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe RCD Espanyol voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vilhena, Wu Lei, Raúl de Tomas, Joselu, Vinicius Souza en nog meer spelers. De nieuwe Espanyol voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere shirts van de Catalanen? Check het dan in deze winkel of deze SHOP

Espanyol thuisshirt 2022-2023

Espanyol uitshirt 2022-2023

Espanyol 3e voetbalshirt 2022-2023