27 maart 2016

Engeland keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Engeland voor Euro 2016 is dit weekend officieel bekend gemaakt door de Engelse voetbalbond en kledingsponsor Nike. In dit keepersshirt werken de keepers van Engeland (Hart & Butland) de wedstrijden af tijdens het EK van 2016 in Frankrijk en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Tijdens het EK is Engeland ingedeeld in een poule met Slowakije, Wales en Rusland. Tijdens de kwalificatie voor het WK is Engeland ingedeeld in een poule met Slowakije, Schotland, Slovenië, Litouwen en Malta. We bespreken hieronder het design van het gave keepersshirt van Engeland.

Engeland keeperstenue 2016-2017

Het Engeland keepersshirt voor Euro 2016 is overwegend zwart met paars gestreepte mouwen. Verder is het keeper shirt uitgerust met een ronde hals/ crew neck. De achterkant van deze hals bevat een blauwe band. Op de borst staan de logo's van de Engelse voetbalbond FA en Nike. Nike is sinds 2012 kledingsponsor van het nationale elftal van Engeland en verzorgt de kleding van de vertegenwoordigende elftallen. Boven het logo van de FA staat een ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 1966. Het nieuwe keeperstenue van Engeland wordt gecompleteerd door een zwart keepersbroekje en zwarte kousen met paarse details. Alle Engeland tenues zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het design van het nieuwe Engeland Euro 2016 thuisshirt en uitshirt.

Engeland keepersshirt kopen

Het nieuwe Engeland keepersshirt 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. De prijs van het keepersshirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 75,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van naam en nummer. Deze bedrukking bestaat uit een borstnummer, rugnummer en een naam van jouw favoriete keeper of een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van Engeland kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk ook nog eens de prijzen! Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste Engeland keepersshirt in deze STORE

of in deze officiële Engeland shop

of in de officiële Nike shop van The LIONS!


Engeland -keepersshirt -2016-2017

Engeland -keeperstenue -2016-2017