Engeland warming-up shirt en trainingsshirt EK 2024 in stijl St. George kruis

Het Engelse voetbalelftal draagt tijdens het EK in Duitsland niet alleen nieuwe voetbalshirts, maar ook nieuwe trainingskleding. Onderdeel van de trainingslijn van ‘’The Three Lions’’ zijn ook weer een nieuw trainingsshirt en warming-up shirt. Waar het trainingsshirt van het team van bondscoach Southgate weer een standaard template heeft, is er aan warming-up shirt meer aandacht besteed en had dit voetbalshirt ook zeker niet misstaan als Engeland EK 2024 uitshirt! De trainingskleding wordt overigens niet alleen tijdens het EK gedragen, maar ook tijdens de periode erna (seizoen 2024-2025).

Engeland warming-up shirt EK 2024

Het Nike Engeland warming-up shirt 2024-2025 bevat een all-over print van geometrische vormen met een fading en brushed effect. Deze geometrische vormen zijn geïnspireerd door het St. George kruis die in dezelfde kleurencombinatie op de achterkant van de Engeland tenues staat. Op de tenues ontstond hier al ophef over, omdat men vind dat het St. George (Sint Joris) kruis zijn eigen kleur zou moeten hebben (rood/wit) in plaats van de rood/blauw met een 3D effect. De all-over print op het Engeland inloopshirt wordt geaccentueerd met gouden details. Deze tint komt namelijk terug in de logo’s van Nike en de Engelse voetbalbond op de borst en geven het warming-up shirt een extra touch elegantie. Het warming-up shirt is verder uitgerust met een ronde hals en deze is ook donkerblauw. Het warming-up shirt is overigens ook beschikbaar in een rode versie met fading blokken en een donkerblauwe ronde hals.

Engeland trainingsshirt 2024-2025

Het Nike Engeland trainingsshirt 2024-2025 heeft hetzelfde template als het Engeland EK 2024 trainingspak. Dit betreft het Nike Strike template. Dit template gebruikt Nike dit seizoen voor alle trainingskleding. Het Engeland trainingsshirt is paars en wordt gekenmerkt door het warm roze (Rosewood) taping op de schouders. Deze golf op de schouders is kenmerkend voor het Strike template. Een ander kenmerk van dit template is de ronde hals. De logo’s van de Engelse voetbalbond en Nike staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit en de linkerborst het logo van de voetbalbond. Opvallend genoeg bevat de badge van de FA zowel op het trainingsshirt als het warming-up shirt geen ster, die verwijst naar het winnen van het WK van 1966. Het Engeland trainingstenue wordt compleet gemaakt door een paars trainingsbroekje met aan de zijkanten een warm roze golf. De trainingsbroekjes zijn ook uitgerust met de logo’s van Nike en de FA.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Ronde hals

Engeland trainingsshirts bestellen

De Engeland trainingsshirts en warming-up shirts 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt is beschikbaar vanaf € 39,95 en het warming-up shirt vanaf € 59,95. Check ook de andere Engeland trainingskleding in deze winkels!

Engeland warming-up shirt en trainingsshirt EK 2024 in stijl St. George kruis
Engeland warming-up shirt en trainingsshirt EK 2024 in stijl St. George kruis
Engeland warming-up shirt en trainingsshirt EK 2024 in stijl St. George kruis