23 maart 2018

Duitsland WK pre-match top 2018-2019

Adidas is de afgelopen dagen druk bezig met het lanceren van de voetbalshirts voor het WK 2018 in Rusland. Ook ons buurland Duitsland heeft zich natuurlijk weer geplaatst voor dit eindtoernooi. Duitsland is de regerend wereldkampioen en moet er dus niet alleen tijdens de wedstrijden goed uit zien, ook tijdens de warming-up is het belangrijk dat ze in een mooie pre-match top rondlopen. Het Duitse sportmerk adidas heeft hiervoor een nieuw warming-up shirt ontworpen zodat spelers als Sané, Khedira, Boateng en al hun teamgenoten in stijl de warming-up kunnen afwerken. Duitsland neemt het tijdens het WK op tegen Mexico, Zweden en Zuid Korea. Deze wedstrijden worden gespeeld in poule F. Voor Duitsland is het toernooi niet geslaagd wanneer zijde poule overleven. Bij het Duitse volk, en waarschijnlijk ook de Duitse selectie is de datum 15 juli 2018, dat dag dat de finale gespeeld wordt, al jaren met rood omcirkeld in de agenda. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe warming-up shirt van Duitsland? Check de details hieronder!

Duitsland pre-match top 2018-2019

Adidas heeft het nieuwe warming-up shirt van Duitsland gebaseerd op het Condivo 18 template. Dit template is door adidas veel gebruikt tijdens het WK. Ook andere top voetballanden als Argentinië, Colombia en België hebben shirts die zijn ontworpen met de template. Het Condivo 18 template is gebaseerd op een horizontaal lijnenpatroon. Deze lijnen op het shirt hebben verschillende diktes, dit zorgt voor een gaaf effect. Het trainingsshirt van Duitsland heeft 2 kleuren. Zwart en wit. De thuisshirts van Duitsland hebben al jaren deze kleuren. De bekende adidas strepen staan ook weer op dit shirt. Op de schouders vind je deze, ze zijn wit van kleur. Op de rechterkant van de borst van het shirt staat het logo van adidas, terwijl op de linkerkant van de borst een geweven badge van de Duitse voetbalbond te zien is. Duitsland heeft een rijke voetbalgeschiedenis. Dit is ook te zien aan de 4 zwarte sterren boven het logo van de voetbalbond. Deze sterren staan voor het aantal WK’s dat gewonnen is door Duitsland. Vier keer was Duitsland de beste van de wereld. In 1954, 1974, 1990 en 2014 waren onze ooster buren kampioen. In 2014 werd de finale gewonnen na een spannende wedstrijd tegen Argentinië. Deze werd pas in de verlenging beslist, door invaller Mario Götze. Aan de hand van de FIFA Wereldranglijst blijkt ook weer dat Duitsland één van de topfavorieten is voor het aankomende WK. Op dit moment bezitten ze namelijk de 1e plaats op deze ranking. Adidas is zet zich erg in voor een verbetering van het milieu. Daar draagt ook deze pre-match top haar steentje aan bij. Dit shirt is namelijk gemaakt van gerecycled afval. Het Duitse sportmerk heeft zwerfafval van het strand en de kuststrook verwerkt in de garen van dit shirt. Hierdoor kon de zee dit afval niet mee nemen en het afval verder verspreidden. Ieder shirt van adidas wordt uitgerust met de adidas Climalite Technology. Ook bij dit trainingsshirt wordt gebruik gemaakt van deze technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer bij de spelers zodat zij optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. De broek en de kousen die gedragen worden bij het trainingsshirt zijn verschillend. Dit hangt er namelijk vanaf of het thuistenue of uittenue gedragen wordt. Ze gebruiken namelijk bij de warming-up al de broek en sokken van dit tenue. Bij het thuistenue gaat dit om een zwarte broek met witte voetbalkousen, het uittenue van Duitsland heeft een witte voetbalbroek en geheel groene voetbalkousen. De eerste wedstrijd waarbij dit trainingsshirt gebruikt wordt, is tijdens de oefenwedstrijd tegen Spanje die vanavond gespeeld wordt. Check ook het thuisshirt en uitshirt van Duitsland voor het WK in Rusland!

Duitsland voetbalshirt kopen

Het nieuwe trainingsshirt van Duitsland is te bestellen in de officiële adidas shop, maar ook in deze winkel kun je het shirt bestellen. Het shirt kost € 59,95. Het is in deze winkel mogelijk om veel verschillende Duitsland merchandise artikelen te bestellen. Met deze shirts, vlaggen etc. kan jij Duitsland naar de overwinning schreeuwen op het WK voetbal van de zomer in Rusland. Directe levering gegarandeerd!