21 maart 2018

Duitsland uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Duitsland uitshirt voor het WK van 2018 is vandaag bekend gemaakt door de DFB en adidas. In dit nieuwe shirt speelt Die Mannschaft haar uitwedstrijden tijdens het wereldkampioenschap in Rusland. Duitsland neemt het hierin in ieder geval op tegen Mexico, Zweden en Zuid Korea in poule F. Bovendien wordt het uitshirt van het Duitse elftal gedragen tijdens de UEFA Nations Cup wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020. Adidas is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van Duitsland. Sinds de jaren '60 heeft het merk al deze functie. Wil je meer weten over het nieuwe uitshirt van onze Oosterburen. Check hieronder de details.

Ben je direct fan van het groene Duitsland uitshirt? Bestel het vanaf nu exclusief in deze SHOP! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

Groen Duitsland uit shirt en tenue WK 2018

Het Duitsland uitshirt voor de periode 2018-2019 is dit jaar overwegend groen. Deze kleur wordt door adidas ''EQT GREEN'' genoemd. Deze tint groen is geïnspireerd door de uitshirts die het nationale elftal in het verleden gedragen heeft. Zo had Duitsland tijdens de beginjaren '90 een groen uitshirt en was dit ook het geval tijdens het WK van 1994 in de Verenigde Staten. Deze blauwtint groen komt nu dus weer terug in het nieuwe uittenue. En dat niet alleen. Het shirt bevat ook een all-over graphic print, welke is geïnspireerd door verschillende adidas voetbalshirts uit de jaren '80 en beginjaren '90. De graphic print bestaat uit diagonale banen, waardoorheen horizontale strepen lopen. Deze horizontale strepen hebben verschillende diktes. Bovendien is het shirt uitgerust met witte accenten. Deze witte accenten komen terug in de zogenaamde EQT v-hals van het shirt en in de drie strepen van adidas, welke alleen over de schouders lopen. De achterkant van het shirt is geheel groen. Op de linker borst prijkt het embleem van de Deutscher Fussballbunde (DFB). Boven dit logo prijken vier sterren. Deze sterren refereren aan de gewonnen WK's van 1954, 1974, 1990 en 2014. De andere borst bevat het adidas performance logo en op het midden van de borst staat de WK winners badge. Deze officiële FIFA badge mag het Duitse elftal op het shirt dragen, omdat het in 2014 wereldkampioen is geworden. Verder bevat de achterkant de bijnaam van het elftal: ''DIE MANNSCHAFT.''Het nieuwe uittenue van het Duitse elftal wordt dit jaar compleet gemaakt wordt door een wit voetbalbroekje. De zijkanten van het broekje bevatten groene adidas strepen. Op dit broekje staan ook de logo's van de bond en adidas. De kousen van het nieuwe uittenue zijn geheel groen met witte adidas stripes aan de bovenkant. De kousen bevatten bovendien de initialen van de voetbalbond. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe voetbalshirts van het Duitse voetbalelftal ook dit jaar weer uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Müller, Hummels, Boateng, Özil, Kroos, Götze, Sané en andere sterren. Dit shirt wordt in ieder geval tot februari 2020 gedragen. Pas erna wordt er weer een nieuw uitshirt gelanceerd.  In november werd het Duitsland thuisshirt voor het WK van 2018 al uitgebracht.

Duitsland WK voetbalshirt en tenue bestellen

Het nieuwe Duitsland uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt is ongeveer € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. De tenues zijn beschikbaar in alle maten. In deze winkels kan je het tenue van Die Mannschaft ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen in deze periode. Check ook het bijbehorende short en de voetbalkousen. Wil je andere Duitsland producten bestellen? Ontdek dan ook het overzicht met beschikbare Duitsland producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Duitsland shirt altijd in deze SHOP! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of DEZE WINKEL!