5 augustus 2015

De Graafschap voetbalshirts 2015-2016

En ook de nieuwe De Graafschap voetbalshirts voor 2015-2016 zijn bekend. Het heeft er alles van weg dat De Graafschap in dezelfde voetbalshirts speelt als vorig seizoen het geval is. De Graafschap is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Eredivisie, nadat het in de play-offs van FC Volendam had gewonnen. In de voetbalshirts speelt De Graafschap de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende dit seizoen. Thuishaven van de Graafschap is de Vijverberg in Doetinchem. Sinds vorig seizoen is het Nederlandse merk Quick kledingsponsor van de Graafschap. Hoofdsponsor van de Superboeren is ATAG.

De Graafschap thuisshirt 2015-2016

Het De Graafschap thuisshirt 2015-2016 wordt zoals traditioneel het geval is gekenmerkt door de horizontale blauwe en witte banen over het shirt. Verder bevat het shirt twee diagonale blokstrepen over de rechter schouder. Deze blokstrepen zijn de trademark tekens van kledingsponsor Quick. Het logo van Quick staat op het midden van de borst en het logo van de Graafschap op de linker borst. Verder bevat het shirt een rechte hals met een klein wit v-design. De omranding van de hals is blauw. Hoofdsponsor ATAG versiert het midden van het voetbalshirt. Het nieuwe De Graafschap thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en blauw/wit gestreepte kousen.

De Graafschap uitshirt 2015-2016

Het De Graafschap uitshirt 2015-2016 is geheel zwart en bevat een zelfde soort hals als het thuisshirt van de club. Deze is wit. Ook over de rechter schouder van het uitshirt lopen blokstrepen van Quick. Deze blokstrepen zijn wit. Op het midden van de borst staat het logo van Quick en de linker borst van het De Graafschap uitshirt bevat ook het logo van de Superboeren. Hoofdsponsor Atag staat op het midden van het shirt en op de borst staat ook het logo van subsponsor Fides Uitzendgroep. Het uittenue van de Graafschap wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe De Graafschap voetbalshirts, welke gedragen gaat worden door spelers als Van de Pavert, Vermeij en Koolhof.

De Graafschap voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe De Graafschap thuisshirt en uitshirt 2015-2016 kan je voor kinderen en volwassenen vanaf nu kopen in de officiƫle de Graafschap fanshop! Check hier ook de nieuwste De Graafschap trainingskleding, zoals het trainingspak, trainingsjack, presentatiepak en trainingsshirt. Directe levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER.. en deel hieronder je mening!

De -graafschap -voetbalshirts -2015-2016

Bron foto's: De Graafschap Facebook