10 juni 2016

De Graafschap thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe De Graafschap shirt voor 2016-2017 lijkt zo goed als bekend gemaakt te zijn door de club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe thuisshirtspeelt spelen de Superboeren de Eredivisie en Jupiler League thuiswedstrijden op de Vijverberg in Doetinchem gedurende komend seizoen. In maart maakte De Graafschap bekend dat het Amerikaanse sportmerk Nike vanaf 2016-2017 de nieuwe kledingsponsor is van de club uit Doetinchem en de swoosh van het merk in ieder geval de komende drie jaar op de tenues van de Eredivisionist zal prijken. Daarmee heeft de club uit het oosten van het land afscheid genomen van Quick, welke de afgelopen twee seizoenen als kledingsponsor diende. In de periode daarvoor (2011-2014) was Nike ook al kledingsponsor van de club. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe shirt van ''de Superboeren.''

De Graafschap thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe De Graafschap thuisshirt voor 2016-2017 wordt zoals traditioneel het geval is gekenmerkt door de witte en blauwe horizontale banen over het shirt. Dit zijn sinds de oprichting van de club in 1954 al de clubkleuren van de Graafschap. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een witte brede crew neck, waardoor het shirt een vrij traditioneel design heeft. Op de rechter borst prijkt het logo van de nieuwe kledingsponsor en daarboven het logo van Coffee Fresh. De Graafschap en Coffee Fresh kwamen begin deze maand een deal voor de komende drie jaar overeen. De andere borst bevat het logo van de club met daarboven het logo van Bas Ballonvaarten. Ook met deze organisatie van ballonvaarten tekende De Graafschap recentelijk een contract. Vooralsnog heeft de club geen hoofdsponsor, welke op het midden van het shirt komt te staan. Deze wordt binnenkort bekend gemaakt. Wel kwam de club recentelijk een verlenging met rugsponsor Seesing Personeel overeen. Dit bedrijf zal ook komend seizoen op de trikots van de Eredivisionist staan. Het nieuwe tenue van de Graafschap wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike zullen prijken. De kousen van het nieuwe De Graafschap tenue kennen traditiegetrouw het ''hooped'' design met blauwe en witte horizontale banen. Check hieronder een foto van een deel van het shirt van De Graafschap. De nieuwe tenues zijn door Nike uitgerust met het Nike Dri Fit systeem. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check bovendien het nieuwe uitshirt van De Graafschap voor 2016-2017. 

De Graafschap voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van De Superboeren kan je vanaf medio juli 2016 kopen in de officiële De Graafschap shop! Check hier ook de gehele tenues voor zowel kinderen en volwassenen. Hier is het ook mogelijk je De Graafschap shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Officiële bedrukking! Of check daar andere (goedkopere) merchandising van de club. Directe levering gegarandeerd!

Koop het in deze De Graafschap SHOP!

 Nike -de -graafschap -shirt -2016-2017

 De -graafschap -thuis -shirt -2016-2017

Bron: De Graafschap