12 juli 2019

Crystal Palace uitshirt 2019-2020

Crystal Palace en Puma hebben vandaag het nieuwe uitshirt van de Engelse club uitgebracht. In dit uitshirt speelt Crystal Palace de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende 2019-20. De club uit Londen eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plek in de Premier League en speelt dit seizoen voor het zevende seizoen achtereen op het hoogste niveau van Engeland. Puma is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2018 kledingsponsor van de Londenaren.

Crystal Palace uit shirt en tenue 2019-20

Het Crystal Palace uitshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door het Cup teamwear plate van Puma. Het shirt wordt gekenmerkt door de all-over print van zwarte golven over het tenue. Dit is hetzelfde template als de Egypte voetbalshirts van Puma. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de rode en blauwe, verticale band over het midden van het tenue. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de formstripe van Puma over de schouders. Aan de rechterkant is deze band rood en de band over de linkermouw is blauw. Het tenue bevat een ronde hals en de binnenkant van de hals is uitgerust met een zwarte taping, die ook op de achterkant zichtbaar is. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van Puma. De andere borst bevat het embleem van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Selhurst Park. ManBetX is hoofdsponsor van de club. Het gokbedrijf is sinds de zomer van 2017 shirtsponsor van ''The Eagles.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de onderkant een blauwe strip. De kousen zijn ook zwart met aan de bovenkant een rode en blauwe band. De nieuwe Crystal Palace tenues zijn dit jaar ook weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die worden gedragen door spelers als Zaha, Wan-Bissaka, Benteke, Milivojevic, Sakho en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe Crystal Palace thuisshirt voor 2019-2020.

Crystal Palace voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Crystal Palace thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen is het voetbalshirt € 70,-. In deze winkels kun je het uittenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Crystal Palace voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

Crystal Palace uitshirt 2019-2020

Crystal Palace voetbalshirt 2019-2020

Crystal Palace voetbalshirts 2019-2020