Crystal Palace thuisshirt 2021-2022

Crystal Palace en kledingsponsor Puma hebben nu ook het nieuwe Crystal Palace thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club van manager Patrick Vieira de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Selhurst Park Stadium in 2021-2022. Ook dit jaar is Puma de producent van de Crystal Palace tenues. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2018 de kledingsponsor van de club.

Crystal Palace thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Crystal Palace thuisshirt 2021-2022 bevat dit seizoen weer een design van diagonale blauwe en rode banen. Aan de blauwe banen is dit jaar een schaduwrand toegevoegd. De mouwen van het tenue zijn rood en worden afgesloten door een blauwe band. Bovendien bevat het voetbalshirt een kleine v-hals in het blauw. Het logo van Puma prijkt in het goud op de rechterborst en op de mouwen. De linkerbost is uitgerust met de badge van de club en het logo van hoofdsponsor W88 staat in het goud/wit op het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is de bijnaam van de club verwerkt: EAGLES. Het Crystal Palace thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. De kousen van het tenue zijn ook blauw met aan de bovenkant een rode band. De kousen zijn daarnaast uitgerust met twee dunne rode verticale lijnen. Op de kousen staan ook de initialen van de club in het geel: CPFC. Zoals alle Puma tenues is ook het Crystal Palace thuisshirt uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof (polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Crystal Palace thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Zaha, Eze, Olise, Benteke, Guéhi, Mateta, Gallagher, Montes en nog meer spelers. Eerder presenteerden de club en Puma al het Crystal Palace uitshirt 2021-2022.

Crystal Palace voetbalshirt bestellen

Het Puma Crystal Palace thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf medio september bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het voetbalshirt  is voor volwassenen is € 90,-. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Crystal Palace voetbalshirt altijd in deze fanshop! 

of deze SHOP! 

Crystal Palace thuisshirt 2021-2022

Crystal Palace thuisshirt 2021-2022

Detail Crystal Palace thuisshirt 2021-2022