Crystal Palace thuisshirt 2023-2024

Crystal Palace en kledingsponsor Macron hebben dit weekend het nieuwe Crystal Palace thuisshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de club uit Zuid-Londen de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Selhurst Park gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de club van manager Roy Hodgson op de elfde plek in de Engelse competitie. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor de productie van de Crystal Palace voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds vorig seizoen. Check nu ook het uitshirt

Een eerbetoon aan ''Crystal Palace'' en de promotie

Het Crystal Palace thuisshirt 2023-2024 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 2013-2014, het seizoen waarin de club promoveerde naar de Premier League. Dat is dit seizoen tien jaar geleden. Het Crystal Palace thuisshirt heeft dit jaar het iconische half-om half design. De rechterkant van het voetbalshirt is rood en de andere kant is blauw. Beide delen worden gescheiden door een witte lijn. Het voetbalshirt is dit seizoen ook uitgerust met een all-over print van de Crystal Palace. De Crystal Palace-glasstructuur was een opmerkelijk bouwwerk dat werd opgericht voor de Great Exhibition van 1851 in Hyde Park in Londen. Het was ontworpen door de architecten Sir Joseph Paxton en Charles Fox en was een revolutionair voorbeeld van de toepassing van glas en ijzer in de architectuur. Het gebouw werd Crystal Palace genoemd vanwege de grote hoeveelheid glas die in de constructie werd gebruikt. De glazen panelen waren zo ontworpen dat ze veel natuurlijk licht binnenlieten, waardoor het interieur van het gebouw goed verlicht werd. Dit was destijds een revolutionaire eigenschap, aangezien de meeste gebouwen uit die tijd afhankelijk waren van kunstmatige verlichting.

Tot zover de symboliek van het nieuwe Crystal Palace voetbalshirt. Het tenue bevat namelijk nog meer details. De binnenkant van de hals is uitgerust met een blauw label, waarin het clublogo en de initialen van de club staan: CPFC. De achterkant van de ronde hals bevat de bijnaam van de club: ''Eagles''. Op de rechterborst staat het logo van Macron en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. Beide logo's betreffen siliconen logo's. Hoofdsponsor CINCH versiert het midden van het voetbalshirt, terwijl het logo van Kayun.com op de linkermouw staat. De ronde hals is wit met een subtiele, rode en blauwe lijn. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het Crystal Palace thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. De kousen zijn ook blauw en bevatten aan de bovenkant een rode en witte lijn.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% Eco polyester (gerecycled)
  • Technologie: mPerformance, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Slimfit

Crystal Palace voetbalshirt bestellen

Het Macron Crystal Palace thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 94,95 een voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) is het voetbalshirt € 74,95. In deze winkels kun je de Crystal Palace tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt.

Crystal Palace thuisshirt 2023-2024
Crystal Palace thuisshirt 2023-2024
Crystal Palace thuisshirt 2023-2024
Crystal Palace thuisshirt 2023-2024