Crystal Palace uitshirt 2021-2022

Crystal Palace en kledingsponsor Puma hebben het nieuwe Crystal Palace uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2021-2022. Crystal Palace eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plek in de Premier League en presteert dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau. Puma is sinds de zomer van 2018 de producent van de Crystal Palace tenues en trainingskleding en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de aankleding van de club.

Geel Crystal Palace voetbalshirt 2021-2022

Het Puma Crystal Palace uitshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door het tenue van het seizoen 1999-2000. Het tenue is namelijk overwegend geel en bevat een op de voorkant een watermerk van een adelaar, geïnspireerd door de adelaar uit het clublogo van ''The Glaziers.'' Daarnaast bevat het uittenue over de linkerkant een verticale rode en blauwe band. Dit zijn de clubkleuren van de Premier League club. Het Crystal Palace uittenue is bovendien uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een blauwe band. Op de schouders bevindt zich een diagonale blauwe band en ook de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. De achterkant van het Crystal Palace uitshirt 2021-2022 is volledig geel en bevat aan de bovenkant de andere bijnaam van de club: EAGLES. Het Crystal Palace uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een volledig geel voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Puma staan. De kousen zijn ook geel met aan de onderkant een rode en blauwe band. In het blauwe gedeelte zijn de initialen van de Engelse club verwerkt: CPFC.

Zoals alle Puma tenues bevatten de Crystal Palace tenues ook weer de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Crystal Palace uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Zaha, Eze, Sakho, Benteke, Townsend, Cahill, Mateta, Ward en nog meer spelers of check het Crystal Palace thuisshirt 2021-2022.

Crystal Palace voetbalshirt bestellen

Het Puma Crystal Palace uitshirt 2021-2022 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het uitshirt is voor volwassenen is € 90,-. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Crystal Palace voetbalshirt altijd in deze fanshop

of deze SHOP! 

Crystal Palace uitshirt 2021-2022

Crystal Palace uittenue 2021-2022