Crystal Palace voetbalshirts 2020-2021

Crystal Palace en kledingsponsor Puma hebben afgelopen weekend de nieuwe Crystal Palace voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirt speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2020-2021. The Eagles eindigden afgelopen seizoen op een veertiende plek en spelen dit seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland. Puma is sinds 2018 kledingsponsor van de club uit Londen en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Crystal Palace FC.

Crystal Palace thuisshirt 2020-2021

Alle voetbalshirts van Crystal Palace hebben dit seizoen hetzelfde template. Het template is afgeleid van een ''concept voetbalshirt'' dat door één van de supporters dit jaar is ontworpen. Het Crystal Palace thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de drie brede rode banen over de voorkant van het voetbalshirt. De middelste baan heeft de vorm van een pijl en de banen starten vanaf de borst naar de onderkant van het tenue. Verder is het Crystal Palace thuistenue uitgerust met een V-hals. De rechterborst bevat de cat van Puma en de andere borst het clublogo. Het logo van sponsor W88 prijkt in het goud/wit op het midden van de Crystal Palace tenues. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met aan de bovenkant flitsende rode strepen.

Crystal Palace uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Crystal Palace draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts. Beide tenues hebben vrijwel een identiek design. Het reguliere uitshirt is wit met een rode verticale band over het midden van het tenue en een blauwe band aan de zijkanten. Verder heeft het uitshirt dezelfde kenmerken als het thuisshirt. Het tenue bevat een V-hals en de logo's van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant rode strepen. Het 3e shirt of alternatieve uitshirt van de club is zwart en heeft verder hetzelfde design als het uitshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant dunne, rode strepen. Alle tenues van Puma bevatten dit jaar weer de Dry Cell technologie van het Duitse sportmerk, voor een optimale ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Zaha, Ayew, Meyer, Benteke, Cahill, van Aanholt, Sakho en nog meer spelers.

Crystal Palace voetbalshirt bestellen

De nieuwe Crystal Palace voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen is het voetbalshirt € 70,-. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Crystal Palace voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

Crystal Palace thuisshirt 2020-2021

Crystal Palace 3e shirt 2020-2021